Milačić: Prava CG nikoga nije varala i kalkulisala; Živković: Istorijski 27. mart je dan istupanja iz trojnog pakta

Poručio je da je ta partija "prije svih krenula u borbu za izbore i to nije bilo lako", te da građani "dobro znaju da oni koji su nas izdali su dali sve od sebe da pobjegnu od vas, da odgode ove izbore i to skupa sa DPS-om"

4884 pregleda 37 reakcija 13 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić poručio je da 27. mart "jeste i biće istorijski dan za Crnu Goru", te da građani Berana uoči lokalnih izbora u toj opštini imaju "priliku koju nemaju drugi u Crnoj Gori zato što smo se zajedno izborili za ove izbore".

Milačić je kazao da Prava Crna Gora nikoga nije varala i da ni u jednom trenutku nije kalkulisala.

"Zbog toga sam ponosan. Zbog toga mogu sa ponosom da kažem da je na ovim izborima 27. marta najsigurniji glas, glas za Pravu Crnu Goru", poručio je Milačić.

Poručio je da je ta partija "prije svih krenula u borbu za izbore i to nije bilo lako", te da građani "dobro znaju da oni koji su nas izdali su dali sve od sebe da pobjegnu od vas, da odgode ove izbore i to skupa sa DPS-om."

Milačić je izjavio da su govorili, i da sada ponavljaju da se, kako kaže, "ne može bježati od građana Berana."

"Govorio sam u Skupštini i na svakom drugom mjestu da moramo sa vama da se pogledamo u oči. Da, prije svega moramo sa vama, zato što ste upravo vi, na Persinoj stanici zaiskrili slobodom, zato što ste vi prvi počeli našu veliku borbu, hrabro, dostojanstveno, kada je bilo najteže. Mi smo se borili za ove izbore od prvog trenutka i to mogu čista srca i punih usta da kažem, da smo se borili za građane i bili na braniku izborne volje građana. Zato večeras ponosno stojim pred vama, sa ovim sjajnim ljudima, zato što možemo svakoga od vas i svakog čalana vaše familije, svakog građanina Crne Gore da pogledamo pravo u oči, sa osmijehom na licu i dignuta čela. Zato što smo se borili kada je trebalo da se borimo, zato što smo svakome, ko je i milimetar htjeo da naruši izbornu volju i 30. avgust to rekli odmah i u oči", poručio je Milačić.

Nosilac beranske liste Milovan Živković poručio je da je "istorijski 27. mart", dan "istupanja iz trojnog pakta".

„Ja se nadam da ćemo i mi 27. marta srušiti trojni pakt DPS, SNP i URU. 27. marta slobodno, ne plašite se, poručite vašima izađite na birališta, zaokružite broj osam, zaokružite Pravu Crnu Goru“, poručio je Živković.

Bonus video: