Todorović: Imaćemo direktnu finansijsku podršku od Srbije

"Kada bi se uklonile granice između naše dvije zemlje sreo bi se srpski narod i sa jedne i sa druge strane, kao i naše komšije Bošnjaci sa svojim sunarodnicima"

19998 pregleda 76 reakcija 58 komentar(a)
Todorović, Foto: Tufik Softić
Todorović, Foto: Tufik Softić

Sa završne konvencije koalicije "Za Budućnost Berana", koju čine NSD, DNP, PZP i Radnička partija, poručeno je da će naredni predsjednik Opštine Berane biti nosilac te liste Vuko Todorović, i da će taj grad krenuti stopama Nikšića i Mojkovca, u kojima su pobjede na lokalnim izborima odnijeli konstituenti Demokratskog fronta (DF).

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić istakao je da Crne Gore nema bez Srba i da je srpski narod, upravo, najveći garant opstanka Crne Gore.

"Zalažemo se i borimo za uklanjanje granica između Crne Gore i Srbije, kako bi omogućili normalan protok ljudi, robe i kapitala. Jedan projekat koji bi to omogućio je – Otvoreni Balkan, koji nije prihvatila Vlada Zdravka Krivokapića. Kada bi se uklonile granice između naše dvije zemlje sreo bi se srpski narod i sa jedne i sa druge strane, kao i naše komšije Bošnjaci sa svojim sunarodnicima", poručio je on.

Završna konvencija Za Budućnost Berana
foto: Tufik Softić

Mandić je kazao da imaju ozbiljne planove za Berane i da će zajedno sa novim lokalnim vlastima na čelu sa koalicijom "Za budućnost Berana" ući na put koji je "utabao" Nikšić.

"Nikšić realizuje čitav niz projekata, kroz koje će se otvoriti nove fabrike i radna mjesta. Želimo da Vuko Todorović i grad Berane krenu tim putem izgradnje novih fabrika i otvaranja novih radnih mjesta“, kazao je predsjednik NSD-a.

Završna konvencija Za Budućnost Berana
foto: Tufik Softić

Nosilac izborne liste "Za budućnost Berana" Vuko Todorović, rekao je da ovo nijesu izbori za bilo kogo pojedinačno, već za budućnost Berana, "za budućnost svih nas".

On je dodao da imaju snažnu podršku Aleksandra Vučića "koji će nam pomoći da pokrenemo pogon koji će uposliti oko 200 ljudi, a imaćemo i direktnu finansijsku podršku od bratske Srbije", rekao je on.

Todorović je istakao da je koalicija koju predvodi, građanima Berana ponudila najbolji program zasnovan na realnim i brzo ostvarivim projektima, koji će doprinijeti rješavanju ključnih problema naših sugrađana.

Bonus video: