Krivokapić: DF besprizornim izmišljotinama napada Vladu koju je srušio

Knežević kazao da je "Krivokapić pokušao da izlobira presudu za lidere DF-a kako bi ih delegitimisao za izvršnu vlast", dok je Mandić rekao da se premijer "od kad je izabran, više puta sastao sa Milom Đukanovićem nego sa onima koji su ga birali u parlamentu"

21362 pregleda 91 reakcija 37 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Krivokapić, Foto: Luka Zeković

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je da lideri Demokratskog fronta i dalje "besprizornim izmišljotinama" napadaju Vladu koju su srušili i čiji su rad "od starta opstruirali".

"Malo je što su lideri DF-a opstruirali Vladu od početka, a sada apsolutno zaboravljajući DPS i aktere manjinske Vlade, i dalje besprizornim izmišljotinama napadaju Vladu koju su srušili, radi lokalnih izbora i sitnih političkih poena", napisao je Krivokapić na Tviteru.

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je da je "Krivokapić pokušao da izlobira presudu za lidere DF-a kako bi ih delegitimisao za izvršnu vlast".

Gostujući na TV Prva Knežević je rekao i da Vlada "samo čeka da se završe izbori u Beranama i da proglasi sankcije Rusiji".

Andrija Mandić je kazao da je "DF izabrao ovu Vladu i da ona ne bi bila ni izglasana da nije bilo DF-a".

"Krivokapić, od kad je izabran, više se puta sastao sa Milom Đukanovićem nego sa onima koji su ga birali u parlamentu. On od kad je izabran nikad nije organizovao sastanak sa ljudima, poslanicima, na čijoj je listi bio, da sjedne i da popriča sa njima. On očigledno nije shvatio od čega zavisi Vlada, i da pritiscima i ucjenama može da upravlja parlamentarnom većinom", kazao je Mandić.

Bonus video: