pozvao nadležne da reaguju

Čapuni: Prijavljeni pritisci na zaposlene i pokušaj kupovine glasova

"Izražavamo žaljenje jer je bilo političkih aktera koji se nijesu pridržavali izborne šutnje koja je počela u petak u ponoć i koja treba da traje do kraja dana", kazao je potpredsjednik Force

9754 pregleda 5 komentar(a)
Čapuni, Foto: Forca
Čapuni, Foto: Forca

Potpredsjednik Force i kandidat te stranke za odbornika na lokalnim izborima u Ulcinju, Ilir Čapuni, saopštio je da su juče i danas "prijavljeni pritisci na zaposlene", kao i pokušaj kupovine glasova.

"Izražavamo žaljenje jer je bilo političkih aktera koji se nijesu pridržavali izborne šutnje koja je počela u petak u ponoć i koja treba da traje do kraja dana. Od naših ljudi sa terena prijavljene su neregularnosti i razne zloupotrebe koje su nažalost okaljale ove izbore. Osim predizbornih javnih investicija i predizbornog asfaltiranja, juče i danas su prijavljeni pritisci na zaposlene, kao i pokušaj kupovine glasova. Zato pozivamo nadležne institucije da registruju ove slučajeve i da reaguju prema zakonskim nadležnostima naspram ovih kršenja", kazao je Čapuni na pres konferenciji, kako je saopšteno iz Force.