Zenka: DUA će prvo razgovarati sa Forcom

Zenka je kazao da samo oni koji vole Ulcinj mogu da razgovaraju sa njima, odnosno "oni koji će raditi za dobrobiti grada i u interesu grada

25250 pregleda 161 reakcija 16 komentar(a)
Zenka, Foto: Boris Pejović
Zenka, Foto: Boris Pejović

Lider Demokratske unije Albanaca (DUA) Mehmet Zenka potvrdio je Vijestima da će o formiranju vlasti na lokalnom nivou prvo pregovarati sa Forcom.

"Mi smo rekli s kim ćemo prvo razgovarati i prije izbora. Mi se u skladu sa našim riječima i ponašamo", rekao je Zenka odgovarajući na pitanje zašto prvo ne razgovaraju sa onima koji su osvojili najviše glasova.

DUA i njen koalicioni partner Demokratski savez (DSCG) najveće je iznenađenje jučerašnjih lokalnih izbora u Ulcinju. Dvije najstarije albanske nacionalne partije osvojile su šest mandata, što znači, kako su kazali, da su duplirali rezultate s prošlih izbora.

Zenka je kazao da samo oni koji vole Ulcinj mogu da razgovaraju sa njima, odnosno "oni koji će raditi za dobrobiti grada i u interesu grada.

"Dosta smo se igrali sa povjerenjem građana, svi mi", kazao je Zenka potvrđujući da će razgovarati i sa DPS-om.

Na pitanje zašto sa DPS-om, kada je očigledno da nijesu puno uradili za Ulcinj do sada, Zenka je odgovorio da kad DUA bude kvaliteteno učestvovala u vlasti, onda će se vidjeti kako se radi za Ulcinj.

Bonus video: