Vukić: Ako im SNP ne treba u Beranama, onda nećemo biti s njima nigdje

"Da vas podsjetim da mi zajedno vršimo vlast u šest opština na nivou Crne Gore i treba da se držimo principa realnih dogovora u skladu sa snagom koju su nam građani dali na izborima", navodi Vukić

22489 pregleda 78 reakcija 78 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

U lokalnim samoupravama gdje je potrebna Socijalistička narodna partija (SNP) onda je i poželjna naša podrška, a onamo gdje može da se formira vlast bez SNP-a, onda smo nepoželjni.

To je kazao poslanik SNP-a Dragan Vukić dodajući da će ta partija biti dio vlasti u Beranama.

"Takvu politiku niko ne poznaje. Niko neće podržati takvu politiku, a pogotovo ne mi. Da vas podsjetim da mi zajedno vršimo vlast u šest opština na nivou Crne Gore i treba da se držimo principa realnih dogovora u skladu sa snagom koju su nam građani dali na izborima", navodi Vukić.

Prema njegovim riječima, da će SNP biti dio vlasti u Beranama pokazali su i rezultati izbora jer su građani "nama dali najveće povjerenje od svih lista koje su konstituenti vlasti od 30. avgusta 2020. godine".

"To znači da je SNP nesalomljiva partija koja ima svoje programske principe i vodi doslednu politiku", kazao je Vukić za "Dan".

Prema njegovom mišljenju, izjave određenih političkih predstavnika bile su ishitrene u žaru političke borbe i usljed nezadovoljstva rezultatima koje su ostvarile njihove partije.

Bonus video: