Predsjednik Odbora državne kompanije poziva da se glasa Vučić: Nisam se ustručavao...

"Nisam se ustručavao moliti Vas za pojedine građane Podgorice i moje Zećane da im se ukaže ljekarska pomoć u gradu Beogradu, što Vi nikad ne odbiste, već Vašom humanošću pružiste unesrećenim ruku pomoći i isti se Vašom zaslugom vratiše zdravo i veselo njihovim domovima", poručio je između ostalog Brajović

18066 pregleda 112 reakcija 41 komentar(a)
Brajović, Foto: Montekargo
Brajović, Foto: Montekargo
Ažurirano: 31.03.2022. 11:12h

Predsjednik Odbora direktora crnogorske državne željezničke kompanije Montekargo, Miroslav Brajović, pozvao je sve građane koji imaju zakonsko pravo da izađu u nedjelju na određena biračka mjesta u Crnoj Gori i daju podršku predsjedniku Srbije i lideru Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandru Vučiću.

Parlamentarni i predsjednički izbori u Srbiji održavaju se u nedjelju 3. aprila, a građani Srbije će moći da glasaju na pet biračkih mjesta u Crnoj Gori.

Istog dana biće održani i lokalni izbori u 12 opština i dva grada, uključujući Beograd.

Obraćanje Brajovića Vučiću koje je on proslijedio medijima prenosimo u cjelost

"Uvaženi predsjedniče Srbije, gosp. Vučiću !

Nisam se ustručavao da Vam se obratim kad se prestala saobraćati, redovna željeznička linija Beograd – Bar, a koja je već sutrašnjim danom bila pokrenuta, željezničkom trasom Beograd – Kraljevo – Požega – Bar.

Nisam se ustručavao da Vam se obratim kad je na svetskom tržištu bila najezda kupovine Respiratora, da pomognete građanima Crne Gore, što Vi i uradiste, ali što drugi odbiše to njima na savjest, ako u opšte imaju savjesti.

Nisam se ustručavao da Vas zamolim za pomoć u dopremanju vakcina protiv KOVID-19, koje Vašom zaslugom stigoše u Crnu Goru. I da ne bijaše od naše strane toliko gordosti, da ne kažem pameti, moglo je biti na desetine hiljada.

Nisam se ustručavao od ne tako davno da Vas zamolim za pomoć opstanka jedne naše državne kompanije, koja ista zahvaljujući Vama beleži velike rezultate i ubrzo će postati jedna od glavnih karika u ekonomskom razvoju Crne Gore.

Nisam se ustručavao moliti Vas za pojedine građane Podgorice i moje Zećane da im se ukaže ljekarska pomoć u gradu Beogradu, što Vi nikad ne odbiste, već Vašom humanošću pružiste unesrećenim ruku pomoći i isti se Vašom zaslugom vratiše zdravo i veselo njihovim domovima.

U istinu nisam Vas molio za brašno, ulje i ostale namjernice, gdje se iz pojedinih krugova može čuti da građani Crne Gore mogu ostati bez istih.

Nikad Vas nisam molio i neću Vas nikad predsjedniče Srbije, gospodine Aleksandre Vučiću za to moliti jer Vas poznajem bolje od svih i znam da će građani Crne Gore imati neophodno sve što budu imali i građani Srbije.

Danas se ponovo ne ustručavam da pozovem, ali ovoga puta ne Vas, već sve građane koji imaju zakonsko pravo da izađu u nedelju na određena biračka mjesta u Crnoj Gori, daju podršku Vama predsjedniče Vučiću, ne zbog samog Vas nego zbog svih nas, koji žele svojoj državi bolji prosperitet, a samim tim i bolju budućnost građanki i građana Crne Gore", poručio je Brajović.

Bonus video: