Bošković: Aktuelni događaji posljedica rasula u sektoru bezbjednosti

"Pitanjem bezbjednosti ne mogu se baviti samoprozvani stručnjaci, ruka pravde i lica koja služe interesima drugih država, već dokazani i provjereni profesionalci, patriote, stručni u svom poslu"

3439 pregleda 7 komentar(a)
Bošković, Foto: Boris Pejović
Bošković, Foto: Boris Pejović

Član Predsjedništva i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) -a u Skupštini Predrag Bošković da "sve što se dešava ovih dana, povodom prijetnji" je posljedica "totalnog rasula u kojem se nalazi bezbjednosni sektor".

"Sve što se dešava ovih dana, povodom prijetnji ruskog teroriste Podznjakova i njegove terorističke organizacije Muška država, posljedica je totalnog rasula u kojem se nalazi bezbjednosni sektor, sa posebnim akcentom na Agenciju za nacionalnu bezbjednost i Dejana Vukšića", naveo je Bošković.

Dodao je da su u DPS-u upozoravali duže vremena "da su službe bezbjednosti izbušene, izložene uticaju trećih strana".

"A da je ANB stavljena u funkciju ostvarivanja interesa "srpskog sveta". Događaji ovih dana direktna su posljedica takvog stanja stvari, za koji je dominantno zaslužan sam Vukšić. Pitanjem bezbjednosti ne mogu se baviti samoprozvani stručnjaci, ruka pravde i lica koja služe interesima drugih država, već dokazani i provjereni profesionalci, patriote, stručni u svom poslu", zaključio je Bošković.

Bonus video: