SNP: Nevjerovatno je i šokantno da se na ovakav način prijeti našoj djeci

Ova partija poziva nadležne institucije da učine sve kako bi se pronašli i procesuirali oni koji su uzbunili crnogorsku javnost lažnim dojavama o bombama u pojedinim školama u našoj državi

3622 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Miloš Rudović
Foto: Miloš Rudović

Socijalistička narodna partija Crne Gore izražava duboku zabrinutost zbog današnjih dešavanja i poziva nadležne institucije da učine sve kako bi se pronašli i procesuirali oni koji su uzbunili crnogorsku javnost lažnim dojavama o bombama u pojedinim školama u našoj državi, saopšteno je iz ove partije.

"Nevjerovatno je i šokantno da se dešavaju situacije u kojima se na ovakav način prijeti našoj djeci i njihovim porodicama. Djeca su nešto najsvetije i najvrednije što imamo i ne smijemo dozvoliti da se preko njihovih leđa prelamaju bilo kakvi događaji unutrašnjeg ili međunarodnog karaktera", dodaje se u saopštenju.

Navodi se da SNP "stoji uz svako dijete Crne Gore" i poručuje da su neprihvatljive i opasne bilo kakve situacije koje bi mogle izazvati paniku i strah naših građana za svoju djecu, pa makar se radilo i o neslanoj šali.

"Naše društvo mora pronaći snagu i način da odgovori na ovakve izazove i da zaštiti naše najmlađe. Zato pozivamo sve nadležne organe da daju puni doprinos kako bismo izgradili sigurno društvo u kojem će ovakva dešavanja biti nezamisliva", zaključuje SNP.

Bonus video: