ASK: Autor saopštenja Radničke partije će tvrdnje moći da dokaže pred sudom

"Svaka polemika sa navodima i dezinformacijama iznijetim u saopštenju Radničke partije, zasnovanom na zloj namjeri, neistinama, ogovaranjima i izmaštanim konstrukcijama bez uporišta u stvarnosti, bila bi bespredmetna"

7131 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Antikorupcija.me
Foto: Antikorupcija.me

Agencija za sprečavanje korupcije (ASK) saopštila je da će autor saopštenja Radničke partije dobiti priliku da svoje tvrdnje dokaže pred nadležnim sudom, u tužbi koja će uslijediti zbog povrede časti i ugleda.

Radnička partija (RP) saopštila je danas da je "miješanje ASK u rad Ministarstva pravde koji je nedavnim izmjenama i dopunama Zakona o stečaju (ZOS) predvidio provjeru znanja stečajnih upravnika, još jedan u nizu primjera da je ASK zarobljena institucija u kandžama mafije".

"Svaka polemika sa navodima i dezinformacijama iznijetim u saopštenju Radničke partije, zasnovanom na zloj namjeri, neistinama, ogovaranjima i izmaštanim konstrukcijama bez uporišta u stvarnosti, bila bi bespredmetna. Autor saopštenja će dobiti priliku da svoje tvrdnje dokaže pred nadležnim sudom, u tužbi koja će uslijediti zbog povrede časti i ugleda", navodi se u reagovanju ASK koje potpisuje direktorica Jelena Perović.

Bonus video: