URA Ulcinj: Jedino što DUA umije da radi jeste kupovina glasova, nadležni da utvrde ko zapravo govori istinu

"Koju u Ulcinju zajedno obavljaju sin Mehmeta Zenke, Cano i aktivista DPS-a Tihomir Rakočević. To je apsolutna istina koju cijeli Ulcinj zna"

15811 pregleda 10 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Opštinski odbor Građanskog pokreta URA Ulcinj, u odgovoru nosiocu liste Demokratske unije Albanaca Mehmetu Zenki - koji je optužio koaliciju "Za novi početak" da se sprema za kupovinu glasova - pozvao je nadležne državne organe "da nadziru cijeli proces".

"Ali i da ispitaju naše i njihove tvrdnje o kupovini glasova i utvrde ko zapravo govori istinu", dodaju iz GP URA Ulcinj.

Kako su naveli "jedino što Demokratska Unija Albanaca umije da radi jeste kupovina glasova koju u Ulcinju zajedno obavljaju sin Mehmeta Zenke, Cano i aktivista DPS-a Tihomir Rakočević".

"To je apsolutna istina koju cijeli Ulcinj zna", poručili su.

Iz ulcinjske URE navode da "ne čude nemoćne, zlurade i tragikomične izjave nosioca liste DUA Mehmeta Zenke", koji se, kako su istakli, očigledno vodi maksimom da je napad najbolja odbrana, "braneći se na taj način od očiglednih zlopotreba za kojima poseže".

"Iz URE pozivaju građanke i građane Ulcinja da razmisle o tome da li je Zenka sposoban da vodi neku mjesnu zajednicu, a kamo li Ulcinj kao najperspektivniju opštinu u Crnoj Gori. Ulcinju su potrebni mladi, sposobni i obrazovani kadrovi, nosioci promjena na bolje, a ne Zenka i njegovi duhovi prošlosti, koji žele biti privezak Demokratske partije socijalista u naumu daljeg uništavanja grada", zaključila je URA Ulcinj.

Bonus video: