DPS Ulcinj: URA da konačno shvati da je u Ulcinju poražena

"Ovakve panične izmišljotine pokazatelj su stanja u redovima GP URA koji shvata da, uprkos pritiscima, kupovini glasova i ličnih karata, zastrašivanjima i obećanjima, neće biti u stanju da izbornim inženjeringom namakne petnaesti mandat"

8179 pregleda 24 reakcija 19 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Ulcinj odbacio je optužbe Građanskog pokreta URA da se bilo koji njihov pojedinac bavi kupovinom glasova.

"Ovakve panične izmišljotine pokazatelj su stanja u redovima GP URA koji shvata da, uprkos pritiscima, kupovini glasova i ličnih karata, zastrašivanjima i obećanjima, neće biti u stanju da izbornim inženjeringom namakne petnaesti mandat. Zato kreću u napad jer misle da je to najbolja odbrana od činjenice da se intenzivno bave nedozvoljenim i nezakonitim aktivnostima kako bi po svaku cijenu namakli još jedan mandat", navodi se u saopštenju DPS Ulcinj.

Opštinski odbor Građanskog pokreta URA Ulcinj ranije danas je reagujući na navode nosioca liste Demokratske unije Albanaca Mehmeta Zenke saopštila da "jedino što Demokratska Unija Albanaca umije da radi jeste kupovina glasova koju u Ulcinju zajedno obavljaju sin Mehmeta Zenke, Cano i aktivista DPS-a Tihomir Rakočević".

"Ponavlja se očito slučaj Javljen iz Nikšića, kada URA uz zdušnu podršku "srpskog sveta" nije uspjela da dođe do drugog mandata. Zbog svega navedenog, savjetujemo mandataru Abazoviću da konačno shvati da je u Ulcinju poražen, te da od početne ambicije da ostvari apsolutnu vlast, na kraju će završiti u opozicionim klupama, gdje je oduvijek i bio. Naši sugrađani ipak najbolje znaju njegovu pravu mjeru", zakjlučuje se u saopštenju OO DPS Ulcinj.

Bonus video: