URA: Zenka i DPS sijamski blizanci, zajedničkim snagama uništili Ulcinj

Iz te partije navode da je očigledno "da iz iste kuhinje dolaze saopštenja plašljive DUA-e i posrnulog DPS-a"

13242 pregleda 11 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Iz Opštinskog odbora URA Ulcinj kazali su da je nosioca liste Demokratske unije Albanaca (DUA) Mehmet Zenka svjestan je da je većinu Ulcinjana "blam da ih on predstavlja, pa je jasan njegov panični strah koji ovih dana emituje zbog ponavljanja izbora na jednom biračkom mjestu".

Iz Ure Ulcinj su odgovorili na "sinhronizovana saopštenja Zenkine DUA i DPS Ulcinj".

Iz te partije navode da je očigledno "da iz iste kuhinje dolaze saopštenja plašljive DUA-e i posrnulog DPS-a", ocijenivši da je to "ona kuhinja koja je crtala diskriminatorsku liniju Morskog dobra, sprovodila sraman proces privatizacije uspješnih ulcinjskih preduzeća, radila sve da ne dođe do povratka imovine na Valdanosu, koja je zajedničkim snagama uništila Ulcinj".

Prema njihovim riječima, simbol saradnje "sijamskih blizanaca DPS-a i Zenke ostali opljačkana i oteta Solana, zarobljeni Valdanos, zatvoreni i propali hoteli i Ulcinj kao najsiromašnija opština na crnogorskom primorju".

"Građanima Ulcinja je dosta davanja šansi, prevara, lažnih obećanja, traljavog predizbornog asfaltiranja i kupovine glasova. Ulcinjani žele nove ljude, jasan progresivni program za ozdravljenje svog grada, uspješnu turističku sezonu, nove hotelske brendove, most na Bojanu, oslobođeni Valdanos, povraćenu Solanu - i zato glasaju nas, glasaju Za novi početak", zaključili su iz URA Ulcinj.