Šćekić čestitao Vučiću: Ojačati bratske odnose

"Danonoćni rad i ogromna želja za dobro Srbiji i njenim građanima dali su rezultate koji su potvrditi kvalitet i vjetar u leđa da još jače nastavite viziju razvijene i stabilne države"

3558 pregleda 8 komentar(a)
Šćekić, Foto: Luka Zeković
Šćekić, Foto: Luka Zeković

Potpredsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Dragoslav Šćekić čestitao je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na "postignutim rezultatima i ubjedljivoj pobjedi" na jučerašnjim opštim izborima u Srbiji.

"Čestitam na ubjedljivoj pobjedi i ostvarenim izbornim rezultatima gospodinu Vučiću i građanima Srbije koji su prepoznali da Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem ide u pravom smjeru. Odgovorna i mudra politika koju vodi vidljivo ide u pravcu ozbiljnog ekonomskog i sveukupnog razvoja, napretka, mira i stabilnosti. Danonoćni rad i ogromna želja za dobro Srbiji i njenim građanima dali su rezultate koji su potvrditi kvalitet i vjetar u leđa da još jače nastavite viziju razvijene i stabilne države. Siguran sam da ćemo ojačati bratske odnose Crne Gore i Srbije u periodu koji je pred nama", saopštio je Šćekić.

Bonus video: