DPS Ulcinj: Abazović posredno priznaje autentičnost snimka, spreman da ostale učesnike pusti niz vodu da bi se spasao

"Najprije su tvrdili da je sve montaža, pa da je izvučeno iz konteksta, da bi sada 24 sata nakon što je snimak pušten, priznali da je snimak autentičan, da znaju ko ih je snimao, ali je „politički montiran“?! Lokalni moćnici, kako bi se izvukli, će na kraju krivcima proglasiti ove birače čiji su glas htjeli da kupe"

10226 pregleda 10 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Ulcinjski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) poručio je da su čelnici koalicije "Za novi početak", "trgovci glasovima, uhvaćeni u sred svog nečasnog posla kako kao na nekoj pijaci licitiraju cijenu glasa", poručujući da "su potpuno izgubili kompas i u javnost izlaze sa krajnje nesuvislim izjavama".

Iz DPS Ulcinj navode da će "lokalni moćnici, kako bi se izvukli, na kraju krivcima proglasiti ove birače čiji su glas htjeli da kupe."

"Najprije su tvrdili da je sve montaža, pa da je izvučeno iz konteksta, da bi sada 24 sata nakon što je snimak pušten, priznali da je snimak autentičan, da znaju ko ih je snimao, ali je „politički montiran“?! Lokalni moćnici, kako bi se izvukli, će na kraju krivcima proglasiti ove birače čiji su glas htjeli da kupe", piše u saopštenju.

Dodaju da je "u svojoj odbrani posebno kreativan Dritan Abazović", koji je, kako kažu, "spreman sve ostale učesnike da pusti niz vodu da bi sebe spasao, pa posredno priznaje autentičnost snimka ali tvrdi da je samo njegov glas montiran."

"I naravno, prijeti krivičnim prijavama?! Imamo samo jedno da vam poručimo: gospodo, ne brukajte se više. Izjave su vam kontroverzne, neusaglašene i svakom novom ubjeđujete građane Crne Gore da ste trgovci ljudskim dušama, koji su uhvaćeni u krađi izbora", zaključuje se u saopštenju DPS Ulcinj.

Bonus video: