DPS Ulcinj: Bajraktari nikako da shvati da su izbori završeni, da je ponovo poražen i da ga čeka sudski proces

""Zbog toga Vam gospodine Bajraktari toplo preporučujemo da smišljate odbranu i džentlemenski prihvatite poraz kako biste sačuvali i svoje i partijsko dostojanstvo"

3350 pregleda 7 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Opštinski odbora Demokratske partije Ulcinj saopštio je da nosilac liste koalicije "Za novi početak" i "predsjednik opštine u pokušaju" Omer Bajraktari nikako da shvati da su izbori završeni i da je ponovo poražen u Ulcinju - i to drugi put za deset dana.

Bajraktari, predsjednik Opštinskog odbora Građanskog pokreta URA Ulcinj i nosilac liste koalicije "Za novi početak" na lokalnim izborima u Ulcinju, rekao je danas da su "DPS i bivša vlast nokautirani", kao i da je "Ulcinj izabrao promjene".

Iz DPS Ulcinj su dodali da "ono što nije ostalo u pokušaju jeste krivično djelo protiv izbornih prava koje je Bajraktari počinio zajedno sa svojim partijskim i koalicionim drugovima i zbog kojeg ga izvjesno čeka sudski proces".

"Zbog toga Vam gospodine Bajraktari toplo preporučujemo da smišljate odbranu i džentlemenski prihvatite poraz kako biste sačuvali i svoje i partijsko dostojanstvo. Svakim daljim odbijanjem da prihvatite realnost i čestitate poraz rizikujete dalju degraciju i ličnog i imidža partije kojoj pripadate, a koji je svakako već žestoko uzdrman usljed svih aktivnosti kojima ste se bavili u kampanji. Svakako, o svemu ovome imaćete dosta vremena da razmislite tokom narednih četiri godine koje ćete provesti u opozicionim klupama", zaključuje se u saopštenju Opštinskog odbora Demokratske partije Ulcinj.

Bonus video: