URA Ulcinj: Od 30 odbornika DPS-a ostalo je samo 12

"Doživjeli su brodolom od preko 50 odsto podrške u odnosu na parlamentarne izbore 2020. godine"

4718 pregleda 8 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Opštinski odbor Građanskog pokreta URA Ulcinj saopštio je da "politički brodolom koji je doživjela Demokratska partija socijalista (DPS) u tom gradu Crna Gora ne pamti".

"Od široke koalicije okupljene oko DPS-a, koja je vladala od 2016, ostali su samo dugmići. Od 30 odbornika ostalo je samo 12. Da ih podsjetimo da su ih iz lokalne vlasti prvo napustile kolege iz Force, a onda su ih sa formiranjem pobjedničke liste 'Za novi početak' napustili svi - kako partneri, tako i građani", dodaje se u saopštenju GP URA Ulcinj.

Kako su naveli to ih "ne čudi od partije kao što je DPS".

"Čudi samo odakle snaga i elan Bogdanoviću i ostaloj veseloj i krnjoj ekipi da slave sopstveni brodolom. Vjerovatno u strahu od pecke iz centrale u Podgorici, na sve moguće načine pokušavaju stvoriti utisak da su oni pobjednici", navodi se i saopštenju.

Ipak, kako su istakli taj pokušaj se "pretvara u komediju" kada se statistički "pogleda da su doživjeli brodolom od preko 50 odsto podrške u odnosu na parlamentarne izbore 2020. godine".

"Na ovome im svakako treba čestitati, jer ovakvih proslava sa šampanjcem će, kako su krenuli, imati u svakoj crnogorskoj opštini. Iz brodoloma i brodolom, sa šampanjca na šampanjac i tako redom ćete se direktno iz sna probuditi u političku prošlost. Na biračkom mjestu Mjesna zajednica II od 772 imali ste na kraju samo dva glasa. Ipak, ko drugome jamu kopa, sam u nju upada. Ponižavali ste Ulcinj 30 godina u svakom obliku, pa nas ne čudi što danas vrijeđati inteligenciju svojim sugrađanima. Na sreću Ulcinja, vaša politička snaga je danas potpuno inferiorna i brzo će pasti u zaborav", zaključuju iz GP URA Ulcinj.

Bonus video: