DPS: Predstojeći izbori šansa za promjene neophodne Budvi

„Ohrabreni smo činjenicom da se, uprkos velikom pritisku i progonu naših kadrova u lokalnim preduzećima tokom prethodnih godinu i po, našoj partiji pridružio značajan broj mladih, obrazovanih i ostvarenih pojedinaca, koji će biti prezentovani javnosti, na zadovoljstvo svih nas“, kaže se u saopštenju

6066 pregleda 27 reakcija 25 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Predstojeći izbori 5. juna predstavljaju šansu za promjene koje su neophodne da bi se Budva vratila na put prosperiteta i razvoja, saopštili su iz budvanskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz Opštinskog odbora (OO) DPS Budva kazali su da lokalne izbore u tom gradu dočekuju sa opravdanim optimizmom.

Iz te partije su rekli da je danas svakome jasno da je, kako su naveli, neodgovorna stara vlast na čelu sa Demokratskim frontom (DF) i Demokratama, umjesto u dobro pripremljenu turističku sezonu, gurnula grad u neizvjesnost i nove lokalne izbore.

OO DPS BUDVA
foto: DPS

„Ohrabreni smo činjenicom da se, uprkos velikom pritisku i progonu naših kadrova u lokalnim preduzećima tokom prethodnih godinu i po, našoj partiji pridružio značajan broj mladih, obrazovanih i ostvarenih pojedinaca, koji će biti prezentovani javnosti, na zadovoljstvo svih nas“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je proces reformi u OO DPS Budva zaokružen izborom potpredsjednika Marka Vujačića, uspješnog ugostitelja iz Petrovca.

„Prethodno je na mjesto predsjednice Alijanse žena izabrana uvažena profesorica i dobitnica nagrade Oktoih, Dragana Mitrović, a dobili smo i Politički savjet, na čijem čelu se nalazi priznati turistički poslenik Dragan Miković“, kazali su iz DPS-a.

Iz te partije su rekli da je na čelo Savjeta mladih došao Lazar Vujačić, dok je krajem prethodne godine za predsjednika OO DPS Budva izabran član zlatnog tima iz Malage, Milan Tičić.

„Promjene koje smo napravili u rukovodećoj infrastrukturi naše političke porodice u Budvi, potvrđuju da je DPS politički stub stabilne, nezavisne, sekularne, multietničke, građanske i evropske Budve i Crne Gore“, kaže se u saopštenju.

Iz budvanskog odbora DPS-a rekli su da su u prethodnom periodu pokazali da se i iz opozicionih klupa može djelovati konstruktivno i odgovorno.

„Naspram sebe smo imali vlastodršce koji su vješto plivali u vodama nepotizma, korupcije i političkog progona neistomišljenika, zanemarujući čak i osnovne potrebe stanovnika Budve“, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a su kazali da je došlo vrijeme da se tome stane na kraj.

Prema njihovim riječima, od ispraznih obećanja ostao je samo gorak ukus potrošenih 163 miliona eura stanovnika Budve, a da, kako su kazali, time nije obezbijeđen nijedan važan projekat u gradu.

„Dragi sugrađani, vaša sudbina i sudbina grada kojeg volite je u vašim rukama, stoga 5. juna napravite pametan izbor! Da vratimo Budvu na mapu prestižnih turističkih destinacija, pobijedimo za grad u kojem želimo da živimo i u kojem će stasavati nove generacije uspješnih Budvanki i Budvana“, kaže se u saopštenju.

Bonus video: