Demokrate: U Budvi smo pokazali da nam nije do funkcija i pozicija

"Oni koji su umislili da zakulisnim i prevarnim radnjama, mešetarstvom i primitivnim postupcima prigrabe vlast ne samo za jednu partiju, već gotovo samo za jednu porodicu, doživjeće politički fijasko od kog se više nikad neće oporaviti"

2465 pregleda 50 reakcija 8 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Budva ponosi se činjenicom što je predsjednik SO Budva Krsto Radović u namjeri da riješi krizu nastalu u ovoj Opštini ponudio ostavku i na kraju održao riječ, čime je poslao jasnu poruku da Demokratama nije do funkcija i pozicija, već do date riječi, principa i i ostvarivanja konkretnih programskih ciljeva, saopštila je ova stranka nakon sjednice Opštinskog odbora, kojom su kako je saopšteno počele pripreme za nastup na lokalnim izborima 5. juna.

"Ko nije održao riječ i ko je obmanuo građane Budvi - Budvani i Budvanke to najbolje znaju", dodaje se u saopštenju.

Na sjednici Opštinskog odbora, kako se navodi, učestvovali su predsjednik Demokrata Aleksa Bečić, potpredsjednik Dragan Krapović i generalni sekretar Boris Bogdanović, a razmotrena je aktuelna politička situacija u državi, sa posebnim akcentom na stanje u opštini Budva.

"Opštinski odbor je konstatovao da je Demokratska Crna Gora učinila i čini sve da zaštiti izbornu volju građana Crne Gore i Budve, te predložio organima Demokrata da nastave sa aktivnostima koje treba da rezultiraju održavanjem vanrednih parlamentarnih izbora. Smatrajući da građani Crne Gore i Budve sa jedne strane nijesu željeli povratak DPS-a na vlast, dok sa druge strane nijesu dali niti jednoj partiji apsolutnu podršku za vršenje vlasti u opštini Budva kako se to željelo realizovati od strane pojedinaca u ovoj Opštini, čije su namjere spriječene od strane lokalnog odbora Demokrata Budva", saopštile su Demokrate.

Oni koji su, kažu Demokrate, "umislili da zakulisnim i prevarnim radnjama, mešetarstvom i primitivnim postupcima prigrabe vlast ne samo za jednu partiju, već gotovo samo za jednu porodicu, doživjeće politički fijasko od kog se više nikad neće oporaviti".

Bečić je, dodaju na kraju saopštenja, istakao da Demokratska Crna Gora nastavlja svoje aktivnosti na sprečavanju pučista da neustavno i nezakonito preuzmu vlast i vrate DPS na pozicije moći i odlučivanja.

Bonus video: