Prava Crna Gora: Za šest mjesta u organizovanoj sramoti, a ne vladi, SNP prodaje i državu, i politiku, i građane

"Sa šest ministarskih mjesta u toj sramnoj organizaciji koja može biti sve, ali ne i vlada Crne Gore, ne možete spasiti ni promil političke egzistencije, a iz dubine u koju ste potonuli ne mogu vas izvaditi ni URA, ni SDP, ni SD, ni DPS"

3655 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Nakon današnjeg saopštenja šefa poslaničkog kluba Socijalističke narodne partije Dragana Ivanovića jasno je "da su se pet poslanika SNP-a javno politički prodali" za šest ministarstava koje će građanima u Skupštini oktroisati DPS, saopštila je Prava Crna Gora.

"Jasno je zbog čega je SNP prodao Vladu, Skupštinu, većinu i izbore 30. avgusta, za koju je cijenu prodao litije i promjene koji je ovaj narod izborio nakon 30 godina. Zbog toga da bi šest ministara SNP-a donosili odluke sa SDP-om, SD-om, FORCOM, Bošnjačkom strankom i sličnim koalicionim partnerima DPS-a", piše u saopštenju.

Prava Crna Gora dodaje...

"Zbog toga da bi se ukidala dostignuća projekata Evropa sad, da bi se ukidale odluke o zakonitom sticanju državljanstva članovima njihovih porodica, da bi se usavajao osakaćeni, umjesto potpunog Temeljnog ugovora sa SPC, da bi se parčala država, narod siromašio, a bogatio vrh SNP-a. Skupu ste cijenu platili gospodo za šest ministarskih fotelja", poručuje Prava Crna Gora.

Kako se navodi Prava Crna Gora je od prvog dana "prozrela namjeru, politiku i moralnu težinu vrha SNP-a".

"Pa će shodno tome i rušiti izdajničku i neustavnu, nelegalnu i nelegitimnu vladu ukoliko bude formirana, vladu koja je izgubila ugled prije nego što je i predložena. Za šest mjesta u organizovanoj sramoti, a ne Vladi Crne Gore, SNP prodaje i državu, i politiku, i građane. Budite sigurni gospodine Ivanoviću, Jokoviću i Šćekiću, da sa šest ministarskih mjesta u toj sramnoj organizaciji koja može biti sve, ali ne i vlada Crne Gore, ne možete spasiti ni promil političke egzistencije, a iz dubine u koju ste potonuli ne mogu vas izvaditi ni URA, ni SDP, ni SD, ni DPS, sve da se zajedno udruže sa ostatkom vaših partnera u ovom crnom izdajničkom poduhvatu", kažu iz ove partije

Na kraju se dodaje.

"Zaboravili ste gospodo iz SNP-a koliko brzo stižu izbori, ali još brže od stiže odgovor od građana koji će vas postaviti na svoje mjesto i zbog čega ćete se partijski i lično stidjeti dok god ste živi."

Bonus video: