Golubović: DPS i sateliti se boje izbora u Baru jer znaju da nemaju povjerenje građana i da gube vlast

Golubović navodi da je "sasvim normalno da će se oni kao takvi bojati izbora tj. da će se moliti svom malom bogu Milu Đukanoviću, jer oni za drugog Boga i ne znaju, da ne raspiše izbore što je duže moguće"

5237 pregleda 24 reakcija 23 komentar(a)
Golubović, Foto: Prava Crna Gora
Golubović, Foto: Prava Crna Gora

Predsjednik barskog odbora Prave Crne Gore Vukan Golubović poručio je da se Demokratska partija socijalista i njeni "sateliti koji sačinjavaju vlast u Baru boje lokalnih izbora koji dolaze" zato što, kako je naveo, "znaju da nemaju povjerenje građana i da će izgubiti vlast."

"Zašto se DPS i njegovi sateliti koji sačinjavaju vlast u Baru boje lokalnih izbora koji dolaze i zašto se Bogu mole da se oni odlože što je duže moguće. Naravno, boje se jer znaju da nemaju povjerenje građana i da će izgubiti vlast. Boje se jer znaju da kad odu sa vlasti mogu vrlo lako i da odgovaraju za sve što su nelegalno uradili", poručio je Golubović.

U saopštenju, Golubović je poručio "da se već zna dosta toga, a šta će se još tu otkriti, za sada to samo oni znaju".

Golubović navodi da je "sasvim normalno da će se oni kao takvi bojati izbora tj. da će se moliti svom malom bogu Milu Đukanoviću, jer oni za drugog Boga i ne znaju, da ne raspiše izbore što je duže moguće."

"Izbori će se održati i morate biti svjesni toga, baš kao što ste već svjesni da ako neko radi nešto protiv zakona mora za takvo nešto i da snosi posledice. Prava Crna Gora će ostati dosledna i izborićemo se, baš kao i u Beranama, da se kako u Baru, tako i u svim drugim opštinama, raspišu izbori u za to Ustavom i zakonom propisanom roku. Kako tad tako i sad mi držimo riječ", zaključio je Golubović.

Bonus video: