SNP: O snazi SD-a najbolje govori rezultat iz Nikšića

"Rezultat ove nazovi partije predstavlja jedinstven slučaj u političkoj praksi, ali ne čudi da je upravo partija predsjednika krnje Skupštine Brajovića, uspjela da ostvari ovaj nimalo popularan rezultat", navodi seu saopštenju.
5 komentar(a)
SNP, Foto: Facebook.com
SNP, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 18.10.2017. 15:53h

Socijalistička narodna partija (SNP) poručila je Socijaldemokratskoj Crnoj Gori (SD) da o njihovoj snazi najbolje govori rezultat koji je SD ostvarila na lokalnim izborima u Nikšiću.

Oni su reagovali na danađnje saopštenje u koje je portparol Socijaldemokrata Crne Gore Stefan Šušter kazao da SNP po tuđem nalogu napada SD i Ivana Brajovića.

"O snazi Socijaldemokrata najbolje govori činjenica da su u Nikšiću od dvije partije koje su učestvovale na izborima bili treći! Rezultat ove nazovi partije predstavlja jedinstven slučaj u političkoj praksi, ali ne čudi da je upravo partija predsjednika krnje Skupštine Brajovića, uspjela da ostvari ovaj nimalo popularan rezultat", navodi seu saopštenju.

U saopštenju se dodaje da "Socijalističa narodna partija nikada ne napada nikog po tuđim nalozima, već od početka svoga postojanja prati put istine i saopštava činjenice i to je glavno što nas razlikuje od vaše satelit partije koja je pod direktnim protektoratom DPS-a."

"Takođe, Socijaldemokrate najbolje znaju način na koji se cijepaju stranke kako bi se očuvale privilegije, jer ste jednu već pokušali da uništite. Što se SNP tiče, poručujemo da kome je god stalo do privilegija i ličnih interesa i ne treba da bude sa nama. Očigledno je da SD smeta rad predsjednika Jokovića i novog rukovodstva Partije i pokušavaju neistinama da truju javnost. Međutim, mi nastavljamo još snažnije i odlučnije, uvjereni da će se snaga SNP pokazati na vanrednim parlamentarnim izborima kojih će biti, a vi se o tome nećete ni pitati. Kao što se nikada niste ni pitali o nijednom bitnom procesu u Crnoj Gori, već samo služite da popunjavate rupe koje DPS napravi", kazali su iz SNP-a.

Bonus video: