Vuksanović Stanković: Tipičan manir Demokrata - o pravu komentarišu doktori, o medicini ekonomisti...

"Sva im je politika takva, ni za noge ni za glavu. Ukratko - mir, mir, mir i na kraju buć! Opet u bojkot i svakog prvog uredno po platu u Skupštinu", kazala je poslanica SDP-a

18951 pregleda 22 komentar(a)
Vuksanović Stanković, Foto: Luka Zeković
Vuksanović Stanković, Foto: Luka Zeković

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković odgovorila je poslaniku Demokrata Albinu Ćemanu, koji je kazao da će toj partiji biti "velika čast" ako protiv njih krivičnu prijavu podnesu "izvršioci najtežih krivičnih djela", dodajući da će "posebno biti zanimljiva" krivična prijava koju napiše Vuksanović Stanković, "imajući u vidu njenu simpatičnu fleksibilnost prilikom tumačenja pravnih normi."

"Tipičan manir Demokrata, o pravu komentarišu doktori, o medicini ekonomisti, a ponajmanje doktori i tako ukrug. Sva im je politika takva, ni za noge ni za glavu. Ukratko - mir, mir, mir i na kraju buć! Opet u bojkot i svakog prvog uredno po platu u Skupštinu", navela je poslanica SDP-a na Tviteru.

Vuksanović Stanković je prethodno, nakon što je šef poslaničkog kluba Demokrata Boris Bogdanović najavio krivične prijave protiv 46 poslanika i potpredsjednika Skupštine Ervina Ibrahimovića, upitala Bogdanovića da li je čuo za krivično djelo - lažno prijavljivanje.

Bonus video: