Ćeman: Vuksanović Stanković glumi velju Crnogorku, potom zaključi sporazum sa negatorima svega crnogorskog

"Ne ljutite se koleginice Stanković, ipak ste Vi, a ne ja, pristali da Vam Joković bude i šef i politički autoritet", poručio je poslanik Demokratske Crne Gore

15136 pregleda 16 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Poslanik Demokrata Albin Ćeman poručio je poslanici Socijaldemokratske partije (SDP) Draginji Vuksanović Stanković da nikom osim njoj ne može poći za rukom "da glumi velju Crnogorku, a da potom zaključi koalicioni Sporazum sa negatorima svega crnogorskog i ustoliči Jokovića za potpredsjednika Vlade".

Ćeman je odgovorio na izjave Vuksanović Stanković da je tipičan manir Demokrata da o pravu komentarišu doktori, o medicini ekonomisti, reagujući na navode Ćemana da će Demokratama biti "velika čast" ako protiv njih krivičnu prijavu podnesu "izvršioci najtežih krivičnih djela", dodajući da će "posebno biti zanimljiva" krivična prijava koju napiše Vuksanović Stanković, "imajući u vidu njenu simpatičnu fleksibilnost prilikom tumačenja pravnih normi."

"Slušajući tumačenja pravnih normi Draginje Vuksanović Stanković, skupih hrabrost da i ja istumačim po neku, jer tako kao ona može bilo ko, pa i doktor medicine", kazao je Ćeman.

Dodaje i da mora priznati "da je ona doktor nad doktorima, jer nikom osim njoj ne može poći za rukom da glumi velju Crnogorku, a da potom zaključi koalicioni Sporazum sa negatorima svega crnogorskog i ustoliči Jokovića za potpredsjednika Vlade koji je rekao da su Crnogorci istorijski falsifikat, da među patriotama nema Crnogoraca, te da je 21. maj datum koji ne treba slaviti".

"Ne ljutite se koleginice Stanković, ipak ste Vi, a ne ja, pristali da Vam Joković bude i šef i politički autoritet. Kako ono bi koleginice, do sad Crnogorci, Crnogorci, Crnogorci, a sad truć, truć, truć! Predlažem, sljedeći put više opreza, a menje trućkanja", zaključuje Ćeman.

Bonus video: