Prava Crna Gora: URA i SNP produžavaju politički život DPS-u u glavnom gradu

"Dozvoliti DPS-u da u Podgorici vlada pola godine duže nego što je zakonom predviđeno, ne može se zdravorazumski objasniti, pa se jasno postavlja pitanje: Čemu pokušaj laži i obmane da ovo nije “dil” sa DPS-om?", saopštili su iz te partije

1329 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Iz Prave Crne Gore Podgorica su saopštili da URA i SNP produžavaju politički život Demokratske partije socijalista u glavnom gradu.

"Strah koji, zbog izdaje građana i političke korupcije, opravdano osjećaju SNP i URA, dobio je novu dimenziju. Ovog puta, žele da produže mandat Ivanu Vukoviću i svojski se potrude da, uz podršku DPS-a, organizacije koja nepovratno tone, odlože izbore u jednoj neustavnoj predstavi kvazi-skupštine", kazali su iz ove partije.

"Dozvoliti DPS-u da u Podgorici vlada pola godine duže nego što je zakonom predviđeno, ne može se zdravorazumski objasniti, pa se jasno postavlja pitanje: Čemu pokušaj laži i obmane da ovo nije “dil” sa DPS-om?", dodali su oni.

Oni su rekli da "skandalozno gaženje Ustava i zakona od deklarativnih prvobranioca istih, očigledno im se osladilo, pa sada nastavljaju da haotično vrše pravno nasilje".

"Nećemo dozvoliti da besprizorno obmanjujete građane. Nećemo dozvoliti da gušite biračko pravo građana Podgorice. Prava Crna Gora će biti brana anitustavnom djelovanju i bićemo uz građane, kao što smo od samog početka", rekli su iz ove partije.

"Ova samozvana većina boji se suda naroda jer nakon svih političkih dešavanja znaju odlično koliko ih narod podržava, posebno u Podgorici. Zato i bježe od suda građana, koji su jedini nosioci vlasti u ovoj državi. Zato će čak i dozvoliti, neustavno, da se produži vladavina DPS-a u više opština, naročito u Glavnom gradu. Jer kako drugačije objasniti građanima da im ne dozvoljavate da sruše poslednje ostatke jednog režima koji je uništio sve čega se dotakao", dodaje se u njihovom saopštenju.

Oni su kazali da "ovu samozvanu većinu ne interesuje sta građani misle i žele, već hoće umjesto njih, baš kao DPS nekada, da donose odluke i anarhično vrše vlast. Kupuju vrijeme ne bi li uspjeli da “dubinskim čišćenjem” kupe i građane".

Bonus video: