Barski DPS donirao pakete pomoći za 26 porodica iz Starog Bara

Porodice su posjetile predsjednica barske Alijanse žena DPS-a Vesna Drašković, potpredsjednica lokalnog Savjeta mladih Andrea Marstijepović, a akcija je realizovana u saradnji sa Mjesnom zajednicom (MZ) Stari Bar

3034 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Služba za odnose sa javnošću DPS-a Crne Gore
Foto: Služba za odnose sa javnošću DPS-a Crne Gore

Barski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) uoči Bajrama i prvomajskih praznika organizovao je akciju prikupljanja neophodnih sredstava za pakete pomoći za 26 porodica sa područja Starog Bara.

Paketi koji sadrže osnovne životne namirnice će, kako su saopštili, olakšati svakodnevno funkcionisanje porodica, uz želju da "u dobrom zdravlju, miru i radosti, provedu predstojeći Bajram.

Porodice su posjetile predsjednica barske Alijanse žena DPS-a Vesna Drašković, potpredsjednica lokalnog Savjeta mladih Andrea Marstijepović, a akcija je realizovana u saradnji sa Mjesnom zajednicom (MZ) Stari Bar.

"Ovim i ovakvim činjenjem su pokazale da, bez obzira na ekonomske prilike u zemlji, plemenitost, humanost i solidarnost moraju biti osnov zdravog društva", zaključuje se u saopštenju DPS Bar.

Bonus video: