LP: Ako je snimak Kneževića autentičan u pitanju je neviđeni skandal za koji će neko morati da odgovara

Iz LP poručuju da su poruke Kneževića u kojima se čuje da je tokom dešavanja na Cetinju i Belvederu bio spreman da izazove krvoproliće, te da huška kriminalne grupe na goloruke građane licitirajući brojem koji bi mogao da pogine, šokantne i za svaku osudu

9583 pregleda 20 komentar(a)
Foto: Liberalna partija
Foto: Liberalna partija

Liberalna partija (LP) poručila je da ako se potvrdi da su izjave sa audio snimka na kojem je navodno pomoćnik komandandta Protivterorističke jedinice (PTJ) Crne Gore Petar Knežević autentične, to biti "neviđen skandal" za koji će neko morati da odgovara, kako u policiji tako i u tadašnjem političkom vrhu.

Iz LP poručuju da su poruke Kneževića u kojima se čuje da je tokom dešavanja na Cetinju i Belvederu bio spreman da izazove krvoproliće, te da huška kriminalne grupe na goloruke građane licitirajući brojem koji bi mogao da pogine, šokantne i za svaku osudu.

"Knežević se, kao visoki činovnik specijalnih policijskih snaga otvoreno stavio, očigledno, u službu strane države i jedne vjerske organizacije u čije ime na snimku i prijeti. Ako se sve to ispostavi istinitim, gospodin Knežević definitivno mora završiti svoju karijeru i odgovarati i krivično i pred sudom javnosti", navodi se u saopštenju LP.

Iz LP pozdravljaju potez tužilastva koje je odmah formiralo predmet po ovom slučaju i ohrabruju nadležne da posao izvedu do kraja, "hrabro i profesionalno, ne dozvolivši bilo kakve pritiske na svoj rad."

Bonus video: