komentar generalnog sekretara demokrata

Bogdanović: Ispašće da su Bečića pratili po zadatku, kako bi mu pojačali lično obezbjeđenje

"Ispašće da je Europol samo ogranak saobraćajne policije, koji uzgred slabo vidi, slabo zna i slabo zaključuje i ne razumije crnogorske bezbjednosne vizionare, pa im se omakao zaključak da su Milović i Lazović članovi Kavačkog klana koje treba hitno procesuirati"

6489 pregleda 9 komentar(a)
Bogdanović, Foto: Luka Zeković
Bogdanović, Foto: Luka Zeković

Generalni sekretar i poslanik Demokrata Boris Bogdanović prokomentarisao je medijske navode da je policijski službenik Ljubo Milović pratio lidera te stranke i bivšeg predsjednika Skupštine Aleksu Bečića, kao i pisanja o navodnim vezama Milovića i policajca Petra Lazovića sa organizovanim kriminalom.

Ispašće, kako je kazao, da su Milović i Nebojša Bugarin tajno pratili Bečića po zadatku kako bi mu pojačali lično obezbjeđenje.

Povezani članci

04. Maj 2022.

RTNK: Milović pratio Bečića, nadležni ćutali

"Ispašće da je Milović po zadatku uspio da zaradi 48 miliona eura po informacijama iz Europola tako što ga je Zvicer plaćao da ga špijunira. Ispašće da je vođa jednog od najvećih evropskih klanova naivan kao francuska 'sobarica', pa je godinama imao za najbliže saradnike lica po zadatku, koji su zvanični policijski funkcioneri."

"Ispašće da je Europol samo ogranak saobraćajne policije, koji uzgred slabo vidi, slabo zna i slabo zaključuje i ne razumije crnogorske bezbjednosne vizionare, pa im se omakao zaključak da su Milović i Lazović članovi Kavačkog klana koje treba hitno procesuirati. A, 'zadatak' je tako uspješno obavljen da niko ne zna, osim onaj koji je bio na zadatku, gdje je Radoje Zvicer, koji je pobjegao ne iz bilo koje zemlje, nego baš iz Crne Gore", napisao je Bogdanović na Fejsbuku.