BS: Bošnjački barjak dokaz postojanja, opstanka i borbe bošnjačkog naroda za svoja prava

"Bošnjačka zastava, zajedno sa drugim zastavama, simbol je obnove nezavisnosti Crne Gore, članstva u NATO savez i brojnih drugih pozitivnih procesa u kojima su Bošnjaci kao narod dali nemjerljiv doprinos", saopštili su iz Bošnjačke stranke

3149 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Bošnjačka stranka
Foto: Bošnjačka stranka

Bošnjački barjak, kao simbol jedinstva i dostojanstva, slobode i mira, dokaz je postojanja, opstanka i borbe bošnjačkog naroda za svoja prava, naveli su iz Bošnjačke stranke u čestitki povodom 11. maja - Dana bošnjačke nacionalne zastave.

Kazali su da se bošnjačka zastava danas sa ponosom vijori u svim institucijama gdje žive pripadnici bošnjačkog naroda i da je svjedok da Bošnjaci kao narod, na svojim vjekovnim ognjištima, čuvaju svoj identitet.

Bošnjačka zastava, zajedno sa drugim zastavama, simbol je obnove nezavisnosti Crne Gore, članstva u NATO savez i brojnih drugih pozitivnih procesa u kojima su Bošnjaci kao narod dali nemjerljiv doprinos, saopštili su iz BS.

"Kao autentični politički predstavnik bošnjačkog naroda u Crnoj Gori, Bošnjačka stranka je svojim djelovanjem u prethodnih 16 godina svog postojanja dala veliki doprinos u pogledu afirmacije, promocije i poštovanja bošnjačke zastave, što će nastaviti da čini i u budućnosti", zaključuju iz te stranke.

Bonus video: