Šmigal Abazoviću: Zahvalni smo što podržavate naš suverenitet i teritorijalni integritet

„Želim Vam, dragi premijeru, uspjeh u svim Vašim budućim aktivnostima, a prijateljskom narodu Crne Gore prosperitet i blagostanje“,

7261 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Foto: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore

Ukrajina je zahvalna Crnoj Gori na tome što podržava suverentitet i teritorijalni integritet te države i što je usvojila sankcije protiv Rusije, kazao je ukrajinski premijer Denis Šmigalj.

Kako je saopšteno iz kabineta premijera Dritana Abazovića, Šmigalj je uputio pismo Abazoviću u kojem mu čestita na izboru za predsjednika 43. Vlade Crne Gore.

„Ukrajina je zahvalna Crnoj Gori na tome što podržava suverentitet i teritorijalni integritet naše države i što je usvojila sankcije protiv Rusije zbog agresije na našu državu“, navodi se u pismu.

Šmigalj je poručio da je Vlada Ukrajine posvećena učvršćivanju bilateralnih odnosa dvije države u svim sferama od zajedničkog značaja.

On je rekao da se raduju budućoj aktivnoj saradnji sa Crnom Gorom u međunarodnim okvirima kako bi doprinijeli osiguravanju mira i stabilnosti u svijetu.

„Želim Vam, dragi premijeru, uspjeh u svim Vašim budućim aktivnostima, a prijateljskom narodu Crne Gore prosperitet i blagostanje“, navodi se u pismu.

Bonus video: