Demokrate: Javnost svjedoči predaji odgovornih pozicija u ruke provjerenih kadrova DPS-a

„Dan za danom javnost svjedoči o predaji odgovornih pozicija u ruke provjerenih kadrova DPS-a. Od “prve laste DPS proljeća” Suzane Pribilović, preko Denisa Vukotića, novoimenovanog državnog sekretara, odnosno pomoćnika ministra u Ministarstvu kulture i medija, do ko zna koliko novih-starih kadrova kojima se DPS vraća na vlast

5761 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Javnost Crne Gore svjedoči predaji odgovornih pozicija u ruke provjerenih kadrova Demokratske partije socijalista (DPS), saopštile su Demokrate.

Iz Demokratske Crne Gore kazali su da se sve što su građanima predočavali u prethodnom periodu o procesu stvaranja 43. Vlade, ispostavilo kao istina.

Kako su naveli, Vlada premijera Dritana Abazovića samo je sredstvo za povratak poraženog DPS-a na vlast.

To je, kako su rekli iz Demokratske Crne Gore, od konsitutenata kategorično odbacivano, a poslanici te partije proglašavani su teoretičarima zavjere.

„Dan za danom javnost svjedoči o predaji odgovornih pozicija u ruke provjerenih kadrova DPS-a. Od “prve laste DPS proljeća” Suzane Pribilović, preko Denisa Vukotića, novoimenovanog državnog sekretara, odnosno pomoćnika ministra u Ministarstvu kulture i medija, do ko zna koliko novih-starih kadrova kojima se DPS vraća na vlast“, kaže se u saopštenju.

Demokrate su navele da u Crnoj Gori danas nema onoga kome nije jasno zbog čega je država dobila najglomazniju Vladu u istoriji.

Prema njihovim riječima, u pitanju je vraćanje dugova istinskoj vladajućoj partiji, DPS-u.

Iz Demokratske Crne Gore rekli su da je odatle i potreba za zakonom kojim je, kako su naveli, na račun građana omogućen znatno veći broj državnih sekretara, „ma koliko nas pojedini “matematičari” ubjeđivali u suprotno“.

„Odgovor prost, jasan - da se što više kadra DPS-a infiltrira, na šta smo pravovremeno ukazali“, kaže se u saopštenju.

Iz Demokratske Crne Gore rekli su da URA i Socijalistička narodna partija, „koje su do juče podnosile krivične prijave protiv vedeta DPS-a ili inicijative za razrješenje predsjednika države“, danas biraju kadrove DPS-a u izvršnoj vlasti i to na pozicijama pomoćnika ministara.

„Onaj koga je pučem zapalo zaista ima mogućnost da iz dana u dan vrijeđa zdrav razum građana, ali to ne znači da će te laži i licemjerje ostati bez odgovora“, kaže se u saopštenju.

Bonus video: