Radović: Božović da podnese ostavku, očigledno je kakav uticaj na čovjeka mogu imati tri-četiri godine vlasti

On je rekao da su se stvari u Budvi potpuno otele kontroli i da u sistemu vlada potpuna anarhija i primitivizam, te da je to jasno svima, a da je ovaj posljednji u nizu incident još samo jedan dokaz

6807 pregleda 5 komentar(a)
Radović, Foto: Luka Zeković
Radović, Foto: Luka Zeković

Nivoimenovani lider budvanskih Demokrata, doskorašnji predsjednik Skuopštine opštine (SO) Budva Krsto Radović pozvao je načelnika Službe zaštite i spasavanja Dragana Božovića da posnese ostavku.

"Nakon incidenta u prostorijama budvanske Službe zaštite i spasavanja moram istaći da sam zaprepašćen potezom načelnika. Iako lično poznajem gospodina Božovića više od trideset godina očigledno je kakav uticaj na čovjeka mogu imati tri-četiri godine vlasti. Pa nakon noćnog upada u prostorije TOB (Turistička organizacija Budve) praćenog zataškavanjem budvanske policije sada imamo fizički napad na zaposlenog", istakao je Radović.

On je dodao da su se stvari u Budvi potpuno otele kontroli i da u sistemu vlada potpuna anarhija i primitivizam, te da je to jasno svima, a da je ovaj posljednji u nizu incident još samo jedan dokaz.

"Ne bih ulazio u detalje incidenta ali poznavajući gospodina Božovića najmanje što od njega očekujem je da podnese ostavku na mjesto načelnika Službe zaštite i spasavanja Budve", saopštio je Radović.

Budvanska policija pokrenuće prekršajni postupak povodom incidenta koji se prekjuče oko 16.30 časova dogodio u Vatrogasnoj stanici u Budvi.

Kako je rečeno "Vijestima" u Centru bezbjednosti Budva, kotorski tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela.

Prijavu protiv načelnika Službe zaštite i spasavanja Dragana Božovića podnio je vatrogasac Vasilije Šaranović, uz tvrdnju da ga je Božović fizički napao i rukama uhvatio za vrat i stezao.

Sa druge strane, Božović je "Vijestima" kazao da to nje istina, te da nije bilo fizičkog kontakta, već da je bila verbalna rasprava, te da je vatrogasac trebalo da dobije otkaz jer je odbio da izvršava radne zadatke, a da ga je ovaj psovao i vrijeđao.