Demokrate: SNP se prodao DPS-u, Joković poznat po patološkim neistinama

"Ako ovako nastavite dobićete žestok terenski odgovor, a nadležne državne organe pozivamo da hitno reaguju, procesuiraju primitivca sa snimka i kazne saglasno zakonima države Crne Gore"

19315 pregleda 28 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora optužila je Socijalistički narodnu partiju (SNP) "da se prodala DPS-u", a lidera SNP-a Vladimira Jokovića da je "poznat po patološkim neistinama".

To se, između ostalog, navodi u odgovoru Demokrata na reagovanje SNP-a.

Nakon što su Demokrate saopštile da je njihovim aktivistima na Žabljaku prijetio aktivista SNP-a, iz SNP-a su odgovorili da Demokrate "pokušavaju da izigravaju žrtve", te pozvali ih da "ne plaču i ne tužakaju se više".

"Od onih koji su izdali i prevarili narod Crne Gore se ne može drugo ni očekivati: uprkos video materijalu koji svjedoči o ponašanju primitvaca koji su se za siću ispod Branovog stola prodali DPS-u i postali njihove sluge i izvođaci najprljavijih mogućih poslova, građani odlično znaju ko govori istinu. Dakle, ni ovo nije istina taman koliko ni ono kad smo govorili šta rade, s kim to rade i za čiji račun su prodali izbornu volju građana. Čak su toliko počeli da liče na DPS da su im i opravdanja gotovo identična; nemušta, bezobzirna, kukavička i krajnje lažljiva", navodi se u reagovanju Demokrata.

Tvrde i da "o rasulu" u SNP-u "najbolje svjedoči bježanija od izbora".

"Partija koja u svom nazivu ima riječ "narodna" kukavički je pobjegla od naroda jer ovi "junaci" nijesu smjeli bilo kom izaći na crtu, a ponajmanje na oči svojim dojučerašnjim glasačima. Umjesto toga, uz pomoć DPS-a, onih kojima su se prodali, pobjegli od svih lokalnih izbora, nadajući se da će metodama Era sa Konika i drugim metodama bivšeg režima koje ovih dana uspješno usvajaju uspjeti nekako da pređu cenzus. Nema tog građanina Crne Gore koji se ne stidi postupaka njihovih funkcionera, a sada kao što vidite i njihovih aktivista. Njihov način funkcionisanja se istom onom logikom kojom su prešli pod skute DPS-a, više ne razlikuje od Era sa Konika. Primitivno, jadno, kukavički. A zajedničko im je i to što će i ovaj "Ero" biti poražen kao i onaj DPS Ero. Demokrate za primitivizam imaju samo prezir, a za nasilje nultu toleranciju. Ni originalnog Era se nismo uplašili niti pred takvima ikad ustuknuli, pa nećemo ni pred ovom blijedom, tragikomičnom kopijom".

Demokrate navode da i "ne čude neistine iz saopštenja SNP-a".

"Njihov predsjednik je poznat po patološkim neistinama. Još uvijek se sjećamo njegove reakcije u Skupštini Crne Gore, kad je na pomen pregovaračkog stola i 21 miliona podigao glavu, okrenuo se prvo lijevo, pa onda tražeći pomoć desno, malo popio vode, a onda postavio ruke u obliku piramide. Uostalom kao i svi drugi koje uhvatite u laži i u prevari. SNP-u imamo pručiti sledeće: ovo da vam bude posljednji put, jer ako ovako nastavite dobićete žestok terenski odgovor, a nadležne državne organe pozivamo da hitno reaguju, procesuiraju primitivca sa snimka i kazne saglasno zakonima države Crne Gore".

FB Marko Baranin
foto: Demokratska Crna Gora

Demokrate su uz reagovanje dostavile i fotografiju statusa sa Fejsbuk profila Marko Baranin, a za kojeg navode da je sin sekretara OO SNP Žabljak i da je "lice dobro poznato Centru bezbjednosti Žabljak".

Bonus video: