Demokrate: Ne znamo kome se pravdao

"Znamo da se ponaša na isti način kako se ponašaju i djeca pojedinih uhapšenih visokih funkcionera"

9924 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora saopštila je da za Marka Baranina nije nazvala bezbjednosno interesantnim licem, već da su kazali "da je u pitanju lice dobro poznato Centru bezbjednosti Žabljak".

Oni su reagovali na današnje navode Baranina.

"U našem reagovanju mi to i ne tvrdimo, tako da ne znamo kome se aktivista SNP-a i sin sekretara Opštinskog odbora SNP-a pravdao, ali znamo da se ponaša na isti način kako se ponašaju i djeca pojedinih uhapšenih visokih funkcionera. Na isti način, da podsjetimo, ponašao se i sin Vesne Medenice kada je na terenu napadao mlade aktiviste Demokratske Crne Gore. A, s obzirom na otvorenu koaliciju DPS i SNP, slobodno se može reći s kim si – takav si", navodi se u reagovanju.

Dodaju da ih ne čude "ovakvi izlivi primitivizma od strane partije koja se prodala onima protiv kojih se borila".

"Oni su prešli granicu nakon koje više ni kompas ne pomaže. Jer, kao što rekosmo, partija koja u svom imenu ima riječ “narodna” uz pomoć DPS-a kukavički je pobjegla od naroda i više ne smije u oči pogledati svojim dojučerašnjim glasačima. Umjesto toga, po ubrzanom kursu usvajaju način komunikacije, metodologiju, pa čak i običaj da se uprkos najočiglednijim dokazima istrajava u banalnim, odveć očiglednim lažima. Nažalost, tu više nema pomoći. Na kraju, ne čudi nas ni ovaj postupak kao što nas ne čudi ni istrajavanje u laži, jer se radi o licu koje se, prema tvrdnjama pojedinih mještana i komunalnih policajaca, u opštini Žabljak lažno predstavljao kao komunalni policajac, o čemu su mediji ranije pisali", zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: