Demokrate odgovorile DPS-u: Opet unosite zlu krv u narod

"Nijesu Cetinjani zaboravili "rat za mir", nijesu zaboravili ni kako je šef nad šefovima organizovanih kriminalnih grupa i vaš "šef" mrzio šah zbog šahovnice, nijesu zaboravili ni da je Đukanovićev ratni saborac vojvoda Šešelj"
0 komentar(a)
Demokrate Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 15.10.2017. 13:49h

Demokratska Crna Gora optužila je OO DPS Cetinje da podjelama unosi "zlu krv u narod".

Ranije danas OO DPS Cetinje optužio je Demokrate da "Cetinje hoće da pretvore u Srbinje".

"Koja je muka, gospodo iz cetinjskog ogranka organizovane kriminalne grupe? Pada podrška žestoko, zar ne? Gubite vlast, pa se opet vraćate na bjelaše i zelenaše, četnike i partizane, opet unosite zlu krv u narod, raspirujući nacionalnu mržnju i netrpeljivost. Samo da biste još četiri godine došli u priliku da obećavate fabrike čokolade, žičare i stadione? Samo da bi, za to vrijeme, Svetozar Marović iz Beograda preko svog zeta završio još koju pljačku u Prijestonici koja mu je preostala? Zaista je frapantna vaša sposobnost za zamjenu teza, skoro kao i sposobnost vaših šefova da na svakih 100 miliona mijenjaju naciju. Nijesu Cetinjani zaboravili "rat za mir", nijesu zaboravili ni kako je šef nad šefovima organizovanih kriminalnih grupa i vaš "šef" mrzio šah zbog šahovnice, nijesu zaboravili ni da je Đukanovićev ratni saborac vojvoda Šešelj. Pamte i građani Cetinja, ali i građani cijele Crne Gore, kako je vaš "šef" govorio da je Milošević nešto najbolje što se desilo Jugoslaviji i da mu je čast da bude rame uz rame sa njim. Ne mislite vajda su svi zaboravili", navodi se u reagovanju Demokratske Crne Gore.

Oni su upitali DPS zašto se "vraća toliko daleko, kad imamo primjer od prije par dana koji pokazuje namjeru DPS-a da Cetinje pretvori u prijestonicu druge države, kojom će rukovoditi tast i šurak Marović iz Beograda".

"Gospodo, zar vi i dalje, nakon svima poznatog podatka o padu vaše podrške od cijelih 8 odsto, mislite da su Cetinjani spremni da i ovog puta dozvole da se igrate sa njima i da i dalje plaćaju eksluzivni smještaj Svetu i Milošu po Beogradu. Ne, mi vam obećavamo da je bilo dovoljno vašeg podmuklog bacanja špice među Cetinjane i sve građane Crne Gore, iz čega biste vi uvijek izlazili kao pobjednici za sopstveni i džep nekoliko porodica oko vas, a građani sa svojim porodicama kao poraženi. Zato će vas i poslati u političku prošlost. Ne rekoste nam, gospodo iz cetinjskog pipka DPS hobotnice - pohapsiste li osnivače raznih bataljona? Što čekate? Udrite na sebe, ako vam basta. I, na kraju, jeste li Mija Martinovića prebili zbog četničke ili, pak, procrnogorske ideologije?".

Demokrate su pozvale Cetinjane da "nastave da budu mudri, da nastave da budu iznad svađalačkih poriva neodgovornih i halapljivih šefova i članova organizovanih kriminalnih grupa u okviru DPS-a".

Ne dozvolite ovoj nezajažljivoj hobotnici na vlasti još jednom za posljednjih 30 godina prođe namjera da unese zlu krv, posvađa i podijeli građane, međusobno ih sukobi i dovede do toga da mrze jedni druge kao što je Milo, po sopstvenom priznanju, mrzio stopostotne Crnogorce. Mi im to, svakako, nećemo dozvoliti", navodi se u reagovanju Demokrata.

Bonus video: