Socijaldemokrate samostalno u Tuzima

Takođe, navode iz SD, formiran je i izborni štab, čime je i u Tuzima i formalno otpočeta kampanja za predstojeće lokalne izbore
0 komentar(a)
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 15.10.2017. 12:19h

Odbor Socijaldemokrata gradske opštine Tuzi, na sinoć održanoj sjednici, jednoglasno je donio odluku o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima, kazali su iz te partije.

Takođe, navode iz SD, formiran je i izborni štab, čime je i u Tuzima i formalno otpočeta kampanja za predstojeće lokalne izbore.

Na sjednici je, kako ističu, konstatovano da su SD Tuzi spremne za samostalan nastup i detektovani su problemi sa kojima se stanovnici gradske opštine Tuzi suočavaju, pa je razgovarano o njihovim rješenjima, koja će, kako su kazali, biti inkorporirana u izborni program SD za Tuzi.

"Sjednici je prisustvovao i potpredsjednik SD CG, dr Damir Šehović, koji je istakao da su Socijaldemokrate, od svog osnivanja do danas, na svim izborima nastupale samostalno i zabilježile odlične rezultate koji su pokazali ispravnost naše politike, te da ga raduje što je to prepoznao i odbor u Tuzima, koji je apsolutno spreman za samostalan nastup i odličan izborni rezultat", kazali su iz Socijaldemokrata.

Sjednici je, navode, prisustvovao predsjednik SD Glavnog grada Đorđe Suhih, potpredsjednik SD Glavnog grada, Marko Rakočević, sekretar SD Glavnog grada, Tihomir Radinović i Emil Đokić, predsjednik Omladine SD Glavnog grada.

Bonus video: