URA: Građani da budu uvjereni da možemo zajedno biti uspješna evropska priča

Iz GP URA pozvali sve lokalne uprave da u prazničnim danima ukrase ulice državnim zastavama kako bi poslali poruku jedinstva, ljubavi i privrženosti prema Crnoj Gori

3030 pregleda 20 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Crna Gora kao građanska, evropska i ekološka država mora biti matica i dom svih njenih građana bez obzira na bilo koju njihovu ličnu pripadnost ili opredjeljenje, poručili su iz Građanskog pokreta URA u susret 21. maju - Danu nezavisnosti.

"Na Dan nezavisnosti koji Crna Gora sjutra obilježava kao datum kada je 2006. na referendumu obnovila svoju nezavisnost građani treba da budu optimistični i uvjereni da možemo zajedno da budemo uspješna evropska priča. Crna Gora kao građanska, evropska i ekološka država mora biti matica i dom svih njenih građana bez obzira na bilo koju njihovu ličnu pripadnost ili opredjeljenje. Bez obzira na poteškoće i izazove sa kojima se kao društvo i država susrijećemo, ako zajednički energiju usmjerimo na bolji život svih nas, sa krajnjim ciljem da što prije postanemo dio porodice najrazvijenih država Evrope, onda ćemo imati mnogo više razloga za slavlje", saopštili su iz GP URA.

Iz te partije su pozvali sve lokalne uprave da u prazničnim danima ukrase ulice državnim zastavama kako bi poslali poruku "jedinstva, ljubavi i privrženosti prema našoj Crnoj Gori".

"U želji da ovaj, ali i svaki naredni Dan nezavisnosti proslavljamo sa dobrim i lijepim vijestima za sve nas, građanima Crne Gore ma gdje god se nalazili u svijetu želimo srećan 21. maj – Dan nezavisnosti", zaključuje se u čestitki.

Bonus video: