"Izgradnja Palate pravde riješila bi dugogodišnje probleme smještajnog kapaciteta crnogorskog pravosuđa"

Dogovoreno je da će se nastaviti sa intenzivnom komunikacijom u cilju rješavanja i jačanja infrastrukturnih kapaciteta pravosuđa

2503 pregleda 5 komentar(a)
Đurišić i Kovač, Foto: Ministarstvo pravde
Đurišić i Kovač, Foto: Ministarstvo pravde

Na današnjem radnom sastanku između ministra pravde Marka Kovača i direktora Uprave za katastar i državnu imovinu Koče Đurišića, jedna od glavnih tema bila je izgradnja Palate pravde koja bi riješila dugogodišnje probleme smještajnog kapaciteta crnogorskog pravosuđa, saopšteno je iz ovog vladinog resora.

Dodaje se da su sagovornici izrazili obostrano zadovoljstvo povodom dosadašnje veoma uspješne i kvalitetne saradnje između oba organa.

"Zajednički cilj Ministarstva pravde i Uprave za katastar i državnu imovinu jeste dostizanje viših standarda, prije svega u odnosu na smještajne kapacitete, što će u konačnom doprinijeti poboljšanju uslova za rad kako državnih službenika i namještenika resora pravde, tako i zaposlenih u pravosudnom sistemu Crne Gore", piše u saopštenju.

Dodaje se i da je na sastanku dogovoreno da će se nastaviti sa intenzivnom komunikacijom u cilju rješavanja i jačanja infrastrukturnih kapaciteta pravosuđa.

Bonus video: