Jokić šefica kabineta predsjednice Skupštine, imenovana i četiri nova savjetnika

Jokić je rođena 1987. u Bijelom Polju. Osnovne studije je upisala na Pravnom fakultetu u Podogrici, a diplomirala na Pravnom i poslovnom fakultetu u Beogradu. Radila je u advokatskoj kancelariji, Osnovnom sudu u Bijelom Polju, Upravi policije, Upravi za nekretnine i Upravi za katastar i državnu imovinu

22686 pregleda 15 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Administrativni odbor imenovao je za šeficu kabineta predsjednice Skupštine Crne Gore Danijele Đurović diplomiranu pravnicu Sanju Jokić, a za savjetnike diplomirane pravnike Gavra Golubovića i Milisava Ćorića, magistarku političkih nauka Mariju Radinović i politikologa Jovana Rađenovića.

Nju je predložila predsjednica Parlamenta Danijela Đurović 24.maja.

Jokić je rođena 1987. u Bijelom Polju. Osnovne studije je upisala na Pravnom fakultetu u Podogrici, a diplomirala na Pravnom i poslovnom fakultetu u Beogradu. Radila je u advokatskoj kancelariji, Osnovnom sudu u Bijelom Polju, Upravi policije, Upravi za nekretnine i Upravi za katastar i državnu imovinu.

Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović je rekao da ta partija neće učestvovati u glasanju, jer je sjednica koja je održana na Cetinju kada je za predsjednicu Skupštine izabrana Đurović, nelegitimna i neustavna.

„Za nas je Đurović koleginica poslanica i ništa više od toga. S obzirom da je samo poslanica i koleginica, ne može imati niti šefa kabineta niti savjetnike. Iz tih razloga neću učestvovati u glasanju kako ne bih davao legitimitet pravnoj lakrdiji koja je započela na Cetinju a nastavila se nakon toga. Nadam se da će institucije raditi svoj posao i dati svoj sud o tome“, rekao je Martinović.

Bonus video: