Martinović: Hitno smijeniti Spičanovića kojem se javio Bog u vidu partijskog šefa

"Kada na čelu nelegitimno izabrane vlade imamo osobu koja je vlasnik kriptovanog telefona i Sky aplikacije, šta je logičnije nego da na mjestu pomoćnika direktora u ANB-u imamo partijskog bota?"

12616 pregleda 27 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Potpredsjednik Demokratske Crne Gore i poslanik u crnogorskoj Skupštini Vladimir Martinović poručio je da treba hitno smijeniti Draga Spičanovića sa mjesta v.d. pomoćnika direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB), kojem se, kako je naveo, "javio Bog u vidu partijskog šefa."

Martinović je na društvenoj mreži Tviter postavio navodnu objavu Spičanovića na kojoj je fotografija predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, uz opis "Bog se javi".

"Kada na čelu nelegitimno izabrane vlade imamo osobu koja je vlasnik kriptovanog telefona i Sky aplikacije, šta je logičnije nego da na mjestu pomoćnika direktora u ANB-u imamo partijskog bota?", upitao je potpredsjednik Demokrata.

On je dalje naveo da ko je do sad i imao sumnji da se "vraćamo u vrijeme poraženog režima 30. avgusta, u najmračniji period prisluškivanja političkih neistomišljenika, nevladinog sektora i vjerskih velikodostojnika, sada su mu te sumnje definitivno otklonjene."

"Hitno smijeniti Spičanovića sa mjesta v.d. pomoćnika direktora ANB-a kojem se javio Bog u vidu partijskog šefa. Kamo puste sreće da mu je to jedina halucinacija", zaključuje Martinović.

Bonus video: