"PETNJIČANI NEĆE NASJESTI NA PODVALE"

DPS Petnjica: Ne može se u Petnjicu sa osnivačima Sedmog bataljona

Petnjičani, navode, neće nasjesti poput građana Kotora i Budve, gdje lokalni funkcioneri odaju počast pripadnicima Ravnogorskog pokreta
52 pregleda 6 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 13.10.2017. 14:26h

U Petnjici su Demokrate pokazale da zasluženo drže vodeće mjesto na top listi demagoga u Crnoj Gori - i tamo su podijelili nekoliko bijelih košulja i crvenih kravata, a prvi među uniformisanim Aleksa Bečić opet je nastupio sa ispraznim politikantskim frazama o “pobjedama, a ne podjelama”, kazali su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Petnjici.

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić je, najavljujući da će ta partija nastupiti samostalno na lokalnim izborima u Petnjici, rekao da nakon formiranja opštine, vlast nije uradila ništa za Petnjicu.

"Kasno se družina Alekse Žunjića sjetila Petnjice, jer su oni zajedno sa svojim političkim očevima iz SNP-a bili protiv formiranja naše opštine. To su isti oni politikanti koji su predugo vladali Beranama dok je Petnjica bila u sastavu te opštine i marljivo zanemarivali životne interese Bihoraca. Makar se u Petnjici ne mora posebno objašnjavati ko je, kada i na koji način pokušavao da naruši multietnički i multikonfesionalni sklad među stanovnicima Bihora, a Demagoge čak ni od toga nije sramota, nego pokušavaju Petnjičanima da podmetnu kao “demokrate” one koji su formirali Sedmi bataljon," kazali su iz petnjičkog odbora DPS-a.

Petnjičani, navode, neće nasjesti poput građana Kotora i Budve, gdje lokalni funkcioneri odaju počast pripadnicima Ravnogorskog pokreta.

"Bečićeve/Žunjićeve teze o “profesionalnim” Bošnjacima, Crnogorcima, Srbima i svima ostalima koji skladno žive u bihorskom kraju, nije ništa drugo nego zametanje tragova i podvala na koju bi, prema njegovom mišljenju, trebalo da nasjednu Petnjičani i budu zavedeni i prevareni poput Kotorana i Budvana, da bi im sjutra neko od lokalnih funkcionera nosio vijence na spomenike pripadnicima Ravnogorskog pokreta. Ne može se u Petnjicu sa osnivačima Sedmog bataljona, makar se svi maskirali u crvene kravate i demagogiju. A što se košulja tiče, možete ih kupiti u petnjičkoj fabrici, ako išta pretekne od izvoza," zaključuju iz OO DPS Petnjica.