URA: Iza Demokrata stoje nekultura i frustracije, o nama i našem lideru pisaće istorija

"Dok se destruktivna, desničarska partija Alekse Bečića i Borisa Bogdanovića bavi trivijalnostima URA se neće baviti takvim stvarima već ozbiljnim državnim poslovima koji će značiti bolji život svih građana"

3221 pregleda 16 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Građanski pokret URA saopštio je danas da iza Demokratske Crne Gore stoje nekultura i frustracije, a da o URA i njenom lideru govore rezultati.

Oni su reagovali na današnje saopštenje Demokrata u kome se između ostalog navodi "dok smo se mi borili za nezavisni TS, Abazović je sa Katnićem planirao napad na Krapovića i Bogdanovića".

"Dok se destruktivna, desničarska partija Alekse Bečića i Borisa Bogdanovića bavi trivijalnostima URA se neće baviti takvim stvarima već ozbiljnim državnim poslovima koji će značiti bolji život svih građana. Naša predana i istrajna borba protiv kriminala i korupcije daje već rezultate u rekordnoj naplati poreskih obaveza dok Crna Gora bilježi rekordnu posjetu turista, veću od one iz 2019. u istom periodu", ističe se u saopštenju URA.

Oni su dodali da nastavljaju dalje "ne pridajući značaj marginalnim desničarskim partijama, izdanicama Srpske radikalne stranke iz Srbije dvijehiljaditih".

"Dok će se njihovo jedino djelovanje u politici mjeriti ličnim frustracijama, nekulturom, primitivizmom a umijeće u vođenju državnih poslova zamjenom parketa i tapeta o Građanskom pokretu URA i njenom lideru pisaće istorija. Ipak da ih nije takvih razlika se ne bi ni primjećivala, stoga kako i njihov mentor Milivoje Katnić reče - Hvala Demokratama", zaključuje se u saopštenju URA.

Bonus video: