Bečić: Demokrate krupnim koracima jurišaju ka evropskoj porodici, gdje ćemo uskoro biti primljeni

"Drago mi je što smo se sreli i razmijenili mišljenja u Roterdamu, gdje sam mu prezentovao aktuelnu političku situaciju i uvjerio ga da su Demokrate pojedinačno jedna od dvije najmoćnije i najorganizovanije partije u crnogorskom Parlamentu"

2832 pregleda 10 komentar(a)
Bečić i Tusk, Foto: Twitter @BecicAleksa
Bečić i Tusk, Foto: Twitter @BecicAleksa

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić sreo se sa dosadašnjim liderom Evropske narodne partije Donaldom Tuskom na 27. kongresu te partije.

Kako je Bečić saopštio na svom Tviter nalogu, prisutni su Tuska ispratili aplauzom, koji je, kako navodi, "u nikad izazovnijem periodu, uspješno predvodio Evropsku narodnu partiju - najmoćniju političku grupaciju u Evropskom parlamentu."

"Bila je čast razgovarati i sarađivati sa njim. Drago mi je što smo se sreli i razmijenili mišljenja u Roterdamu, gdje sam mu prezentovao aktuelnu političku situaciju i uvjerio ga da su Demokrate pojedinačno jedna od dvije najmoćnije i najorganizovanije partije u crnogorskom Parlamentu. Demokrate krupnim koracima jurišaju ka evropskoj porodici, gdje ćemo uskoro biti primljeni, što je najbolja potvrda naše evropske i evroatlantske orjentacije", tvitovao je Bečić.

Bonus video: