Šćepanović na sjednicama partije jednoglasno predložena za predsjednicu Opštine Kolašin

Ona će na toj funkciji zamijeniti Milosava Bulatovića koji je o podnio ostavku na tu funkciju, nakon što je pravosnažno presudom osuđen za zloupotrebu službenog položaja

8409 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Na sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Kolašina, Marta Šćepanović, poslanica te partije u Skupštini Crne Gore i predsjednica Opštinskog odbora, danas je jednoglasno predložena za predsjednicu Opštine.

Ona će na toj funkciji zamijeniti Milosava Bulatovića koji je o podnio ostavku na tu funkciju, nakon što je pravosnažno presudom osuđen za zloupotrebu službenog položaja.

Šćepanović je diplomirala na Pravnom fakultetu u Podgorici 2004 godine. Od 2007. do 2010. Godine bila je sekretarka za inspekcijske poslove i načelnica Komunalne policije u kolašinskoj lokalnoj upravi, a dvije godine nakon toga glavna administratorka.

Poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore, već 10 godina. Bila je predsjednica Zakonodavnog odbora, članica Odbora za bezbijednost i Administrativnog odbora i članica stalne delegacije pri Interparlamentarnoj uniji.

Bonus video: