DPS Cetinje: Hvalisanje cetinjske URE potreba da se spere ljaga

"Jasno je da u nedostatku bilo kakve ideje, ispraznim saopštenjima cetinjska URA želi skrenuti pažnju Cetinjanima na nekakav jubilej u vidu njihovog rođendana"

5663 pregleda 3 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Ničim izazvano hvalisanje cetinjskog odbora URE nije ništa drugo do izliv potrebe da se spere ljaga sa sopstvenog imena onih koji su nanijeli neviđenu sramotu našim sugrađanima i pokušali poniziti Cetinje kao malo ko u skorijoj istoriji naše Prijestonice, smatraju u cetinjskom odboru Demokratske partije socijalista (DPS).

Cetinjski odbor URE danas proslavlja sedmu godinu postojanja povodom čega su kazali da su izazovi, golgota i pritisci samo su uljepšali put do cilja do kojeg su došli sa ožiljcima.

"Jasno je da u nedostatku bilo kakve ideje, ispraznim saopštenjima cetinjska URA želi skrenuti pažnju Cetinjanima na nekakav jubilej u vidu njihovog rođendana. Međutim naši sugrađani nijesu zaboravili sva ona sramna dešavanja 5. septembra prošle godine kada su zasipani gumenim mecima, dok su hektolitri ispaljenih suzavaca pekli njihove oči, a sve to u izvedbi sluga velikosrpskih "ideala" kojima se ova stranka sa državnog nivoa zloupotrebom državnog aparata pridružila i davala nemjerljiv doprinos", piše u saopštenju DPS-a.

Dodaju da Cetinjani nisu zaboravili da je URA podržala predlog budžeta o ukidanju budžetskog izdvajanja od 1 odsto projektovane vrijednosti tekućeg državnog budžeta, "kojim se de facto podrazumijevalo ukidanje Zakona o Prijestonici".

"Na osnovu svega navedenog, vidimo koliko Uru interesuje Cetinje, pa nas i zanima zašto u ovom građanskom pokretu misle da je nekoga na Cetinju uopšte i stalo do njihovog rođendana", zaključuju iz DPS-a Cetinje.

Bonus video: