Rađenović: DPS-ova poslanica iz Budve dobro ostala upamćena po nezapamćenim podjelama i zlom koje je posijala

"Izgleda da još uvjek ima onih koji ne mogu da žive sa činjenicom da više neće biti u prilici da prave štetu građanima, gradu i državi, a sa druge strane svakim danom gledaju kako nova Vlada Crne Gore ide putem prosperiteta i progresa u interesu Crne Gore prema EU"

10853 pregleda 20 komentar(a)
Rađenović, Foto: Građanski pokret URA
Rađenović, Foto: Građanski pokret URA

Za nas su svi dobronamjerni investitori i više nego dobrodošli kao i oni koji su već tu, plaćaju porez i poštuju Ustav i zakone i žele dobru saradnju sa lokalnim stanovništvom, saopštio je danas Blažo Rađenović, predsjednik Opštinskog odbora (OO) Građanskog pokreta URA Budva reagujući na jučerašnje saopštenje Suzane Pribilović, poslanice Demokratske partije socijalista (DPS).

Pribilović je juče između ostalog poručila - "podsjetimo da je usljed namjernih opstrukcija koju je forsirala Krivokapićeva vlada, kao i pobunjivačkih i populističkih aktivnosti pojedinaca, od kojih se posebno isticao predsjednik lokalnog ogranka URE, Kraljičina plaža pretvorena u ruglo i vašarište".

"Vaša politika se bazirala na desničarskim podjelama i proganjanju građana koji žele progres zato ste dobili odgovor na izborima. Izgleda da još uvjek ima onih koji ne mogu da žive sa činjenicom da više neće biti u prilici da prave štetu građanima, gradu i državi, a sa druge strane svakim danom gledaju kako nova Vlada Crne Gore ide putem prosperiteta i progresa u interesu Crne Gore prema EU. Nažalost po njih neće ostati zaboravljeni, jer pored toga što su za vrijeme svojeg mandata u Opštini Budva najviše svog vremena trošili obračunavajući se sa političkim neistomišljenicima, napravili su i veliku štetu po budžet građana Budve i zato će morati odgovarati jer ruka pravde će zakucati i na njihova vrata", istakao je Rađenović u saopštenju.

On je dodao da je "upravo DPS-ova poslanica iz Budve, Budvanima dobro ostala upamćena po nezapamćenim podjelama i zlom koje je posijala među svojim sugrađanima a koje Budva u svojoj dvoipomileniujumskoj istoriji ne pamti, i pored toga se drznula da govori ni manje ni više nego o Svetom Stefanu".

"Pa da krenemo redom – Je l’ to ona potpredsjednica Opštine Budva za čijeg mandata građani Svetog Stefana pamte samo protivzakonite zabrane, pucanja kanalizacione mreže, cvjetanje divlje gradnje, djecu koja umjesto na igralištu su se igrala po ulicama. Je l’ to ona potpredsjesnica čiji građani Svetog Stefana umjesto da šetaju javnim stazama i šetalištem pored svetostefanskih i miločerskih plaža su se šetali pored magistrale a kupali se u Reževiće ili na Jaz? Je l’ to ona potpredsjednica Budve koja je sve uradila da Sveti Stefan za njenog mandata nema mjesnu zajednicu? Je l’ to stvarno ona potpredsjednica Opštine Budva koja ne zna đe je ulica Slobode jer nikad nije došla u zvaničnu posjetu Svetom Stefanu a priča o njemu? Je l’ to ona potpredsjednica Opštine koja zajedno sa svojim prethodnicima nije mogla parking prostor da riješi a kamo li da donese DUP za Sveti Stefan? Je l’ to ona potpredsjednica koja je legalizovala na divlje sagrađen objekat na nekadašnjim teniskim terenima od 2000m2 firmi “Adritaic propertes” kroz plan privremenih objekata?", naveo je Rađenović.

On je Pribilović poručio "gospođo poslanice i heroino budvanskog proljeća dobronamjeran savjet – ostavite se politike, a posebno Svetog Stefana, jer ste doboljno pokazali kako ste se o njemu brinuli i šta ste uradili a o Svetom Stefanu će brinuti državne institucije i oni kojima najviše pripada a to svakako vi niste".

"Vaše političko vrijeme je iscurjelo na sreću po građane Svetog Stefana, Budve i Crne Gore. Možda da pokušate da se bavite nekim drugim poslom, uostalom pošto se još niste ogradili od Marovićeve politike kojoj ste i sami pripadali možda da krenete putem svog šefa budvaske DPS organizacije na Terazije", zaključio je Rađenović.