Krapović: Usaglasite se da li Sveti Stefan postaje stoprocentno vlasništvo države ili se radi analiza o prodaji

Đuroviću je poručio da ostaju prijatelji na ličnom nivou koji uvažavaju jedni druge, ali i da ostaju "ljuti politički protivnici", u vidu "pozicija (nelegitimna) i opozicija"

4134 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Poslanik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović reagovao je na današnje navode ministra ekonomskog razvoja i turizma Gorana Đurovića, poručivši da se usaglase "sa nelegitimnim premijerom i samim sobom", dodajući da "ili Sveti Stefan postaje stoprocentno državno vlasništvo, ili radite analizu da li da ga prodate ili ne".

Krapović je kazao da tenzija nema, kao i da "nema ništa drugo" do brige za javni interes. Đuroviću je poručio da ostaju prijatelji na ličnom nivou koji uvažavaju jedni druge, ali i da ostaju "ljuti politički protivnici", u vidu "pozicija (nelegitimna) i opozicija".

"Ako kažeš “nećemo sa ovakvim DPS-om na vlast” pa onda napraviš koaliciju sa njima. Ako kažeš ”DPS se ne vraća na vlast” pa onda brojni njihovi kadrovi nađu svoje mjesto na ozbiljnim i odgovornim funkcijama i mjestima u državi, onda se čovjek mora zapitati hoće li i javno obećanje - doduše stidiljvo i na jednom mediju - da Sveti Stefan ostaje u državnom vlasništvu završiti tako da nacionalno blago, što „Svetac“ nesporno jeste, bude prodato preko noći!", poručio je Krapović.

On je dodao da "ako jedno kažeš, drugo misliš, a treće radiš kao što je dosadašnja praksa pokazala, onda je sve moguće..."

"...Pa ljudi, poslanici i javni funkcioneri, a iznad svega Budvani, usled brojnim lošim iskustvima izazvanog nepovjerenja imaju obavezu da reaguju i to spriječe", naveo je Krapović.

Bonus video: