Šaranović: Kako vlast ka dubini napreduje, tako se parlamentarna opozicija smanjuje

"Nastavlja primitivna čistka svih koji imaju bilo kakvu vezu sa Demokratama, a nagrađivanje i postavljanje na ključna mjesta, u okviru 43. vlade, visokih funkcionera DF-a"

9296 pregleda 22 komentar(a)
Šaranović, Foto: Demokratska Crna Gora
Šaranović, Foto: Demokratska Crna Gora

Na današnjoj sjednici Vlade na ključnu poziciju u Odboru direktora Montecarga izabran je predsjednik Nove srpske demokratije za Zetu i visoki funkcioner DF-a Miroslav Brajović, na način što je prethodno eliminisan saobraćajni inženjer, samo zato što Demokrate ne učestvuju u prljavim dilovima, saopštio je Danilo Šaranović, poslanik Demokratske Crne Gore.

Brajović je do sada bio predsjednik Odbora direktora Montecarga.

Šaranović dodaje, u saopštenju koje su Demokrate dostavile medijima, "da je prije nekoliko sedmica izabran na poziciju direktora u okviru MUP-a Miodrag Bešović, visoki funkcioner DF-a, a otpušten iz MUP-a ekspert za bezbjednost gospodin Koprivica, koji usput nije ni bio član Demokrata iako mu je to bila, kako kaže, jedina "zamjerka"

"Polako, ali sigurno sve izlazi na vidjelo", dodaje Šaranović.

On smatra da se "nastavlja primitivna čistka svih koji imaju bilo kakvu vezu sa Demokratama, a nagrađivanje i postavljanje na ključna mjesta, u okviru 43. vlade, visokih funkcionera DF-a".

"Postaje jasno zašto su neki ljuljali i rušili Vladu, ali i ćutali dok su je drugi srušili i vratili gubitnike na vlast. Trgovine, ili kako rekoše danas na Vladi 'politički dogovori sa DPS', postaju kristalno jasni. Očito ćemo uskoro morati da tražimo promjenu rasporeda sjedjenja u Skupštini, jer kako vlast ka dubini napreduje, tako se parlamentarna opozicija smanjuje", zaključio je Šaranović.

Bonus video: