Vuksanović zove na razgovor o podjeli fotelja

U pismu koje je potpisala v.d. predsjednica OO SNP-a Slađana Živković navedeno je da “iako sa šest odbornika čine trećinu vladajuće koalicie, nijesu ni približno zastupljeni u lokalnoj upravi i preduzećima i ustanovama
102 pregleda 0 komentar(a)
Željka Vuksanović, Foto: Dragana Šćepanović
Željka Vuksanović, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 11.10.2017. 20:08h

Gradonačelnica Kolašina Željka Vuksanović pozvala je predstavnike Opštinskog odbora (OO) SNP-a na razgovor o zahtjevima kojima su uslovili ostanak u vlasti.

“U odgovoru na zahtjeve OO SNP-a, predsjednica se osvrnula na uspjehe koje je lokalna koalicija postigla za prethodne tri godine trajanja mandata. Pozvala je predstavnike OO SNP-a da u direktnom razgovoru pokušaju da nađu rješenje u vezi sa njihovim zahtjevima iznijetim u pismu. O rezultatima tih razgovora javnost će biti blagovremeno informisana”, saopšteno je juče “Vijestima” iz kabineta Vuksanovićeve.

Iz SNP-a su prije sedam dana tražili od Vuksanovićeve i predsjednika Skupštine Aleksandra Dožića, između ostalog, mjesto potpredsjednika Opštine, još po jednog predstavnika u upravnim odborima preduzeća i ustanova čiji je osnivač lokalna uprava…

U pismu koje je potpisala v.d. predsjednica OO SNP-a Slađana Živković navedeno je da “iako sa šest odbornika čine trećinu vladajuće koalicie, nijesu ni približno zastupljeni u lokalnoj upravi i preduzećima i ustanovama”.

Predsjednik SNP-a Vladmir Joković prije dva dana je kazao da “u velikoj mjeri podržava zahtjeve kolašinskog odbora” i da podrška tamošnjoj vlasti zavisi od odgovora Vuksanovićeve.

Šef Odborničkog kluba te partije Milija Rovčanin tvrdi, međutim, kako pet od šest odbornika SNP-a nije za raskid koalicije i ne stoji iza zahtjeva.

Bonus video: