Milačić: SNP potpuno preuzima politiku i ideologiju DPS-a

"Prava Crna Gora, kao i od prvog dana, biće najžešća brana izdaji SNP-a"

2351 pregleda 13 komentar(a)
Milačić, Foto: Boris Pejović
Milačić, Foto: Boris Pejović

Socijalistička narodna partija (SNP) potpuno preuzima politiku i ideologiju Demokratske partije socijalista (DPS) i između tih partija više nema razlika, ocijenio je lider Prave Crne Gore Marko Milačić.

"Današnjim glasanjem SNP-a na Vladi Crne Gore da se iz borda direktora EPCG eliminiše Rajko Radusinović, vrhunski stručnjak iz ove oblasti i predsjednik crkvene opštine Cetinje jasan je znak da SNP potpuno preuzima politiku i ideologiju DPS-a", rekao je Milačić.

Dodao je da je smjena Radusinovića "najnoviji primjer kako je SNP nekadašnju parolu litija "ne damo svetinje" zamijenio parolom "ne damo fotelje", po svaku cijenu, pa i po cijenu eliminisanja profesionalnih, stručnih i časnih ljudi".

"Ovakva politika SNP-a i njegovih ministara dio je njihovog opasnog nauma da ova Vlada potpiše temeljni ugovor sa nekaknonskom CPC, pa je uloga SNP-a u ovome da pričom o Temeljnom ugovoru sa SPC poploča i otvori put za temeljni ugovor sa CPC, što bi po SPC i Crnu Goru bilo opasnije čak i od Đukanovićevog sramnog zakona o slobodi vjeroispovijesti. Prava Crna Gora, kao i od prvog dana, biće najžešća brana izdaji SNP-a kako u pomenutim procesima, tako i na svakom mogućem mjestu u svakom trenutku", naveo je Milačić.

Bonus video: